Beatrix yorki hercegnő Ashton Kutcher Mila Kunis Dave Clark New York sofőr autó Uber
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha csak egy okot kell mondanunk, hogy miért töltsd le a Uber ingyenes taxis alkalmazást, akkor az ez: az egyik sofőr így vette fel, majd furikázta végig New Yorkon Mila Kunist, Ashton Kutchert, Beatrix yorki hercegnőt és pasiját, Dave Clarke-ot.

A nermég egybekelt Mila Kunis és Ashton Kutcher New Yorkban találkozott össze régi jó barátjukkal, a világutazó Beatrix yorki hercegnővel és párjával, Dave Clarke-kal, majd jó nagyvárosi lévén azonnal hívtak is maguknak egy Uber taxit, hogy egyszerűen, gyorsan célba érhessenek, és megünnepeljék Mila 32. születésnapját.

Forrás: Instagram/David Capellan

Így történt, hogy a mit sem sejtő David Capellan vehette fel kocsijába a két világsztárt és a hercegi párt. A srác pedig azonnal nyomott is egy szelfit magukról, amelyet képmegosztó oldalán nyomban közzé is tett. Durva!

Mi az Uber?

Olcsóbb a rendes taxinál, okostelefon a taxamétere, és pontosan látjuk, merre jár közösségi sofőrünk. Az Uber nevű személyszállító szolgáltatásról bővebben ide kattintva olvashatsz.
Wow! Máris a második babán dolgozik Mila Kunis és Ashton Kutcherhttp://www.life.hu/csalad/20150817-mila-kunis-es-ashton-kutcher-maris-a-masodik-baban-dolgozik-wyatt-kistesot-kap.htmlA szülés előtt leginkább a vaginája miatt aggódott, most azonban újra szülne Mila Kunis. Lapinformációk szerint Ashtonnal már rá is feküdtek a babaprojektre, vagyis a kis Wyatt hamarosan tesót kaphat.Család--Egyre durvább András yorki herceg szexbotránya - az udvar ismét cáfolhttp://www.life.hu/csalad/20150104-egyre-durvabb-andras-yorki-herceg-szexbotranya-az-udvar-ismet-cafol.htmlKét napon belül másodszor volt kénytelen cáfolni a brit királyi ház, hogy András yorki herceg, II. Erzsébet királynő másodszülött fia érintett lenne egy régóta húzódó amerikai gyermekszex-botrányban. A napokban egyre több, az amerikai közélet és a politika legmagasabb szintjeire is gyanút vető részlet került nyilvánosságra.Család--Mila Kunis: "Van otthon fegyverünk"http://www.life.hu/csalad/20150809-mila-kunis-es-ashton-kutcher-fegyvert-tartanak-otthon-hogy-megvedjek-csaladjukat.htmlA színésznő egy brit magazinnak adott interjújában árulta el: fegyvert tartanak otthon, és férje, Ashton Kutcher jól is bánik vele.Család--Vizsgálat indul az Uber ellenhttp://www.life.hu/news/20150430-az-uber-ellen-vizsgalat-indul-nav.htmlRégóta nem szimpatizálnak a taxisok a sokak számára viszont kedves Uberrel, az autós applikációval, mely a taxi alternatív verziója. News--Elképesztő luxusban lazít Beatrix hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20150808-beatrix-yorki-hercegno-luxusutazason-lazit-szerelmevel-es-hiressegekkel.htmlErzsébet királynő unokája, Beatrix nem aprózta el a pihenést idén: a hírek szerint az elmúlt 8 hónap alatt a mostani útja a tizenhetedik.TV + Sztárok--Überjó hír! Jön az étel házhozszállítás Uberrelhttp://www.life.hu/news/20150415-az-uber-etel-hazhozszallitast-vallal-majd.htmlEl tudod képzelni, milyen lenne, ha nem csak pizzát vagy sushit rendelhetnél, mikor a kedvenc sorozatodat nézed, és nincs kedved még ruhát felvenni se, hanem szinte akárhonnan hozathatsz magadnak egy menüt, ráadásul extra olcsón és pár percen belül? News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.