Teljesen kiégett a BKV egyik busza: A sofőrt kórházba szállították

Forrás: Origo -
BKV tűz füstmérgezés busz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kigyulladt és teljesen kiégett a BKV egyik, 21A-s járata. A busz vezetőjét füstmérgezéssel vitték kórházba. 

Körülbelül harminc ember volt a BKV 21A járatán, amikor a busz kigyulladt. A baleset vasárnap délután történt az Istenhegyi út és a Költő utca kereszteződésében - írja cikkében az Origo.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a lapnak elmondta, hogy az utasokat a sofőr leszállította, közülük senki sem sérült meg.

Forrás: Origo

Miután az utasok épségben leszálltak, a busz vezetője visszament, és egy poroltóval oltani kezdte a tüzet, de közben füstmérgezést kapott. A mentők kórházba vitték.

"A busz teljesen kiégett" - mondta Kisdi Máté.

Elhunyt a legendás kosaras, Moses Malonehttp://www.life.hu/news/20150913-elhunyt-moses-malone-kosarlabdazo.htmlHatvanéves korában vasárnap elhunyt Moses Malone, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) történetének egyik legkiemelkedőbb játékosa.News--Varázslatos képeken Európa leghosszabb hídjahttp://www.life.hu/news/20150913-varazslatos-kepeken-europa-leghosszabb-hidja-oresund-hid.htmlLáttad már az Öresund-ot, Európa leghosszabb hídját? Csodás fotókat mutatunk róla!NewsOrigoEz elég bizarr! Gyémántot távolítottak el egy drágakőtolvaj vastagbeléből Thaiföldönhttp://www.life.hu/news/20150913-gyemantot-tavolitottak-el-egy-dragakotolvaj-vastagbelebol-thaifoldon.htmlLenyelve próbált meg kicsempészni Thaiföldről egy ellopott gyémántot egy kínai nő, de a videokamera és a röntgen lebuktatta, és a 10 millió bahtot (76,6 millió forint) drágakövet kolonoszkópia útján sikerült hamar visszaszerezni.NewsThinkstockOrigami csodák egy kreatív művésztől http://www.life.hu/news/20150912-origamikra-papirbol-keszult-csodakra-bukkantunk-qin-kun-origami-munkait-a-dolgozoszobajaban-kesziti.htmlLélegzetelállítóak a kínai művész aprólékosan kidolgozott, gyönyörű papírból hajtogatott művei.News--Meghalt a vudu vallási vezetőhttp://www.life.hu/news/20150913-meghalt-a-vudu-vallasi-vezeto-max-gesner-beauvoir.htmlHaitin 79 évesen, Port-au-Prince-i otthonában elhunyt Max Gesner Beauvoir, a vudu vallás legfőbb méltósága. A vudu vallási vezető szombati halálát hozzátartozói jelentették be.NewsOrigoKutyakoporsó és kutyatemetés – a kedvenceknek halálukban is luxus járhttp://www.life.hu/news/20150912-kutyakoporso-es-kutyatemetes-rendelheto-egy-no-nyolcezer-dollaros-temetest-rendelt-meghalt-kis.htmlMiss Wang 8000 dollárt költött kedvenc kutyusa temetésére, hogy a cuki ebet méltóképp búcsúztathassa el.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.