A szcientológia híve volt Jim Carrey öngyilkos exbarátnője

Forrás: Northfoto -
öngyilkos Jim Carrey öngyilkosság exbarátnő hívő egyház szcientológia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cathriona White körülbelül 4-5 éve csatlakozott a világ egyik legvitatottabb vallásának követőihez.

Intenzív önsegítő szcientológia-kurzusokra járt Jim Carrey exbarátnője, Cathriona White, akit a héten holtan találtak otthonában – állítja a Daily Mailnek Tony Ortega újságíró, aki évtizedek óta követi nyomon a sokat vitatott egyház tevékenységét.

Forrás: AFP/Michael Kovac

Ortega értesülései szerint a 28 éves korában elhunyt lány a Scientology's Hollywood Celebrity Center kurzusain vett részt, és az egyház keretei között korábban részt vett egy méregtelenítő vízkúrán is. Cathriona White egy zenész barátján, Becken keresztül csatlakozott az egyházhoz 4-5 évvel ezelőtt. Az újságíró azonban hangsúlyozta: nem állítja, hogy mindennek köze lenne az ír származású White halálához.

Jim Carrey és Cathriona White 2012-ben - itt még dúlt a szerelem Forrás: Northfoto

A korábban sminkmesterként dolgozó Cathriona White-ot hétfőn holtan találták kaliforniai otthonában – egy héttel azután, hogy szakítottak világsztár szerelmével, Jim Carrey-vel. White, aki az eddigi fejlemények szerint önkezével vetett véget életének, holtteste mellett tablettákat találtak. A halottkémi vizsgálat eredményére még várni kell, csak ezután állapítható meg halálának pontos oka. Carrey egy nappal később hivatalos közleményben fejezte ki gyászát.

A sztárok vallása? A szcientológia egyház titkos élete

A szcientológiáról már biztosan hallottál, ha másképpen nem, az egyházat támogató hírességek révén. Tom Cruise híres-hírhedt vallásáról azonban a beavatottakon kívül csak mendemondákat tudunk. A Life.hu itt eredt a szcientológia nyomába.

Fekete férfiprostituálttal szexelt a Ku Klux Klan vezérehttp://www.life.hu/news/20151001-fekete-ferfiprostitualttal-szexelt-a-ku-klux-klan-vezere.htmlFrazier Glenn Miller, a Ku Klux Klan vezére csúnyán lebukott. Bár néhány éve valószínűleg megölt néhány meleg feketét, ezúttal szeretkezett eggyel. News--Csokoládélopáson kapták a Vogue-modellthttp://www.life.hu/news/20140901-roosmarijn-de-kok-holland-modellt-csokoladelopason-kaptak-egy-new-york-i-uzletben.htmlRoosmarijn de Kok állítólag halojalat és csokiszeletet akart eltulajdonítani egy New York-i boltból. A modell ügyvédje szerint félreértés történt.NewsOrigoEgy kis eső, egy kis napsütés - Milyen idő várható októberben?http://www.life.hu/news/20151001-idojaras-elorejelzes-megmutatja-hogy-milyen-ido-varhato-oktoberben.htmlAz előrejelzés szerint kellemes idő várható a következő hetekben, sokszor 20 fok körüli csúcshőmérséklettel.News--Caitlyn Jenner megússza a börtönthttp://www.life.hu/news/20151001-caitlyn-jenner-megussza-a-bortont.htmlA 65 éves, frissen nővé vált Caitlyn Jenner februárban okozott balesetet, az áldozat meg is halt. Ekkor Caitlyn még Bruce volt. News--A 25 éves Snapchat-alapító a legfiatalabb milliárdoshttp://www.life.hu/news/20151001-forbes-magazin-2015ben-is-osszeallitotta-a-leggazdagabb-amerikaiak-listajat.htmlZuckerbergnek mindössze tizenegy év kellett ahhoz, hogy bekerüljön az Egyesült Államok tíz leggazdagabb embere közé - derült ki a Forbes magazin 400-as listájából, amelynek első helyét immár huszonkettedszerre is Bill Gates szerezte meg. NewsOrigo"A gyerekek bent sikítva sírtak” - Így tartóztatták le Lagzi Lajcsithttp://www.life.hu/news/20151001-galambos-lajos-letartasanak-reszleteirol-egy-szomszed-meselt.htmlA híres mulatóst szeptember 22-én vette őrizetbe a rendőrség. Lagzi Lajcsi otthonában, a boldogasszonypusztai kastélyban történt az intézkedés, aminek részleteiről egy szomszéd mesélt a Story magazinnak. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.