"Majdnem meghaltam" - Megtámadták az NCIS sztárját, Pauley Perrette-et

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Mpnc -
halál verés hajléktalan támadás Pauley Perrette NCIS
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját utcájában, szinte a háza előtt támadták meg az NCIS sztárját, Pauley Perrette-et, aki a sokkoló eseményről közösségi oldalán számolt be. 

Állítása szerint egy hajléktalan támadt rá nem messze a hollywoodi otthonától, a férfi erősen arcon ütötte és miközben tovább verte, azt ismételgette, hogy meg fogja ölni a színésznőt. "Egyedül voltam, és halálra rémültem. Volt egy üres garázs mögöttünk és tudtam, ha oda behúz, akkor végem" - mondta Pauley Perrette, aki próbált kommunikálni támadójával, észérvekkel hatni rá.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Mpnc

A férfi végül elengedte a színésznőt, aki annyira sokkot kapott, hogy miután elmenekült, elájult. Később egy barátjától kért segítséget. "Majdnem meghalt akkor éjjel" - írta Twitter oldalán. A 45 éves férfit azóta elfogta a rendőrség.

Világhírű focisták és edzők gyászolják Fülöp Mártont - Így búcsúztak tőlehttp://www.life.hu/news/20151114-fulop-marton-rakban-elhunyt-magyar-labdarugot-vilaghiru-focistak-es-edzok-gyaszoljak.htmlAhogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: hosszan tartó, súlyos betegséget követően 32 éves korában hunyt el az ismert labdarúgó, Fülöp Márton. Világhírű focisták és edzők gyászolják a fiatal kapust. NewsAFPA háborúban hagyták végtagjaikat, most meztelenül mutatták meg testüket a veteránokhttp://www.life.hu/news/20151113-michael-stokes-fotos-amputalt-es-meztelen-veteranokrol-keszitett-fotosorozatot.htmlA fotós Michael Stokes férfi és női veteránokat fotózott, akiknek egy közös jellemzőjük van: valamelyik végtagjukat otthagyták a háborúban. News--Meghalt a népszerű vígjátéksztár, Warren Mitchellhttp://www.life.hu/news/20151114-warren-mitchell-a-holtodiglan-holtodiglan-sorozat-sztarja-meghalt.htmlA színész hosszú betegeskedés után hunyt el, halálhírét szóvivője erősítette meg. News--3 lányt kényszerítettek prostitúcióra Gyöngyösönhttp://www.life.hu/news/20151113-3-lanyt-kenyszeritettek-prostituciora-gyongyoson.htmlA gyöngyösi család éveken át verte és prostitúcióra kényszerítette áldozatait. Az ügyészség indítványa alapján az elkövetőkre fegyházbüntetés vár. NewsThinkstockZabálnivaló! Így imádja gazdáját a kicsi szamár - Videó!http://www.life.hu/news/20151113-ilyen-aranyos-szamarat-meg-nem-lattal-ugy-bujik-mint-egy-kiscica-video.htmlElképesztően aranyos felvételre bukkantunk a legnagyobb közösségi portálon. Ilyen cuki szamarat még nem láttunk! NewsOrigoÉszak-Amerika nagyságú ózonlyuk nőtt az Antarktisz felett http://www.life.hu/news/20151112-hatalmas-ozonlyuk-tatong-az-antarktisz-felett-evekkel-ezelotti-rekordokat-dontoget.htmlAz idei ózonlyuk formálódásáról a német űrügynökség, a DLR készített animációt, amely az augusztusi és október közötti időszak állapotváltozásait mutatja. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.