Michael Schumacher ma 47 éves lett: Közleményre szomjaznak a rajongók

Forma-1 Michael Schumacher baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 29-én volt pontosan két éve, hogy súlyos síbalesetet szenvedett a hétszeres Forma-1-es világbajnok Franciaországban. Ma egy újabb évfordulóra ébredtünk.

2013. december 29-én rázta meg a világot a hír, miszerint Michael Schumacher síbalesetet szenvedett a francia Alpokban.

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

A Forma-1-es autóversenyző állapotáról szóló információkat azóta az egész világ tűkön ülve várja: Schumacher családja és menedzsere, Sabine Kehm azonban a mai napig gondosan ügyel arra, hogy minél kevesebb információ szivárogjon ki a pilóta lábadozásáról.

Így persze nem meglepő, hogy Michael születésnapján sem szólalt meg, pedig a rajongók nagyon várták volna a jó híreket.

Ettől függetlenül ez a nap Schumacheré, a Life.hu a születésnapja alkalmából az alábbi fotógalériával köszönti őt:

/1401/Aki_F201413015348Jogosan nem beszél a család Schumacher állapotárólhttp://www.life.hu/news/20151230-michael-schumacher-forma-1-es-autoversenyzo-allapotarol-jogosan-hallgat-a-csaladja.htmlRégóta nem tudni semmit a két évvel ezelőtt súlyos síbalesetet szenvedett Schumacher állapotáról, amelyről eddig csupán néhány hivatalos közleményt adott ki családja. Egy német ügyvéd szerint nem is kötelezhetik a családot arra, hogy információt adjon a lábadozó egykori Forma-1-es pilótáról. NewsAFP2 éve küzd az életéért Michael Schumacher http://www.life.hu/drlife/20151229-michael-schumacher-forma-1-es-autoversenyzo-2-evvel-ezelott-szenvedett-sulyos-sibalesetet.htmlPontosan két évvel ezelőtt szenvedett súlyos síbalesetet a hétszeres Forma-1-es világbajnok Franciaországban. Dr. Life--Balhé! Schumacher felesége eltiltotta férjétől egykori menedzseréthttp://www.life.hu/news/20151226-michael-schumacher-felesege-eltiltotta-ferjetol-egykori-menedzseret.htmlWilli Weber, Schumacher egykori menedzsere nagyban hozzájárult a pilóta sikereihez, azonban állítólag a Forma-1-es legenda felesége, Corinna megtiltotta, hogy meglátogassa Schumit. News--Légből kapott a hír, hogy Schumacher állapota javulthttp://www.life.hu/drlife/20151223-schumacher-nem-jar-sabine-kehm-nyilatkozott.htmlSabine Kehm cáfolja a Schumacherről megjelent, jelentős javulásról beszámoló híreket. Dr. LifeAFPMichael Schumacher újra jár - Csoda!http://www.life.hu/drlife/20151222-michael-schumacher-egykori-forma-1-pilota-ujra-tud-jarni.htmlÖrömteli hírek láttak napvilágot Michael Schumacher állapotáról, aki két évvel ezelőtt szenvedett súlyos síbalesetet. Dr. Life--Elárvereztek egy újabb Michael Schumacher-relikviáthttp://www.life.hu/news/20151221-michael-schumacher-forma-1-es-pilota-autoversenyzos-overalljat-elarvereztek.htmlTöbb más különleges ereklye mellett a súlyos síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilóta autóversenyzős overállját is eladták a Bajnokok Tornája szervezői. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.