Adele beszólt a terroristáknak - Így reagáltak a sztárok a brüsszeli támadásokra

Forrás: ITV -
terrortámadás Kate Hudson Mariah Carey reagálás merénylet Adele Jessica Alba Brüsszel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírességek sem mentek el szó nélkül a Brüsszelben történt merényletsorozat mellett.

Az egész világot megrázták a március 22-én történt merényletsorozatok Brüsszelben: az eddigi fejlemények szerint nagyjából 30 halálos áldozata lehet a robbantásoknak, amelyekben több, mint 200-an sérültek meg.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

A belga fővárosban történt terrortámadásról emlékezett meg keddi koncertjén Adele is: a brit énekesnő több ezer rajongója előtt nevezte "köcsögöknek" az elkövetőket.

Forrás: ITV

Nem Adele volt az egyedüli a sztárok közül, akit megrendítettek a Brüsszelben történtek. Jessica Alba színésznő Instagram-oldalán fejezte ki szolidaritását és részvétét az alábbi fotójával:

Forrás: Instagram/Jessica Alba

Kate Hudson is az Instagramját használta fel arra, hogy megemlékezzen a történtekről:

Forrás: Instagram/Kate Hudson

Mariah Carey vasárnap lépett volna színpadra Brüsszelben turnéja egyik állomásaként, a TMZ hírei szerint azonban egyelőre kérdéses, hogy sor kerül-e a koncertre. A díva és csapata úgy tudni, egyelőre az Egyesült Államok nagykövetségének tanácsát várja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.