Előzetesben vannak a halálra éheztetett gyöngyösi kislány szülei

Forrás: -- -
gyilkosság előzetes letartóztatás emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elrendelte a bíróság annak a gyöngyösi házaspárnak az előzetes letartóztatását, akiknek másfél éves gyereke - mindössze 3,5 kilósan - néhány hete a szakértői vélemények szerint az alultápláltság miatt halt meg. A szülőket emberöléssel gyanúsítják: gyakorlatilag halálra éheztették a gyereküket.

Előzetes letartóztatásba került az a gyöngyösi házaspár, akiket azzal gyanúsít a rendőrség, hogy halálra éheztették másfél éves gyereküket: a kislány novemberben még hét kilós, normál testsúlyú volt, amikor pedig egy hete meghalt, már csak 3,5 kilós - tájékoztat az Origo.

Illusztráció Forrás: MTI/Soós Lajos

Mint arról a Life.hu beszámolt, emberüléssel gyanúsítja a rendőrség a 32 éves nőt és az 52 éves férfit, akiket őrizetbe vettek, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. Erről döntött most a bíróság, helyt adva a legszigorúbb kényszerintézkedés elrendelését kérő ügyészségi indítványnak.

A kislány egy hete halt meg otthon. A rendőrség akkor az ügyben ismeretlen tettes ellen indított nyomozást. Az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján azonban felmerült a szülők büntetőjogi felelőssége, ezért őket a nyomozók előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Nemrég megszólalt a holtan talált másfél éves kislány apja is. Azt mondta, fájdalmat éreznek a gyermek halála miatt. "Kérem, értsék meg, hogy még nem tudok beszélni. Nagyon nagy fájdalom ez most nekünk" - ezt mondta a Borsnak a férfi, aki kőfaragóként dolgozik.

A szomszédok azt mondták, hogy a család zárkózott életet élt.

A gyöngyösi társasházban albérletben laktak. Az anya nem köszönt a többi lakónak. Tavaly karácsonykor viszont nagy veszekedés volt náluk, erről is beszámoltak a szomszédok.

Az Origo tudósítója a helyszínen van, cikkük folyamatosan frissül.

Spoilerveszély! A Grace klinika rajongók most ne kattintsanak idehttp://www.life.hu/news/20160521-a-grace-klinika-rajongok-ne-kattintsanak-ide-sara-ramirez-tavozik-a-sorozatbol.htmlA dr. Callie Torrest játszó Sara Ramirez tíz év után távozik a Grace klinikából. A továbbiakban leírunk egy-két történést, amiket még nem láttál, ha magyarul követed a sorozatot.News--Presser Gábor 700 millió forintra perelte Kanye Westethttp://www.life.hu/news/20160521-presser-gabor-700-millio-forintra-pereli-kanye-west-rappert.htmlTovább folytatódik a Gyöngyhajú lány című dal feletti pereskedés: Presser 2,5 millió dolláros pert indított a világhírű rapper ellen. News--Meghalt Dagobert bácsi hangja, Alan Younghttp://www.life.hu/news/20160521-alan-young-szinesz-aki-dagobert-bacsi-hangjat-kolcsonozte-meghalt.htmlA Misted Ed című sorozat és a Kacsamesék sztárja 96 éves korában hunyt el. NewsOrigoKatalin hercegnét beledobták a mély vízbe, ám volt, aki vigyázott ráhttp://www.life.hu/news/20160521-katalin-hercegne-motorcsonakversenyen-vett-reszt.htmlCambridge hercegnéje egy vitorlásversenyen feszegette saját korlátait a jóképű Sir Ben Ainslie olimpikon oldalán. News--Kiderült, jogosan akadt ki Bárdos András a nyavalygó Freddie-rehttp://www.life.hu/news/20160521-a-rajongok-szerint-jogosan-akadt-ki-bardos-andras-a-nyavalygo-freddie-re.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Bárdos András keményen kiosztotta Freddie-t, mondván, hogy mióta hazajött Stockholmból, csak nyavalyog, és hogy örülhet a 19. helynek... News--Jön a nyár! Akár 27-28 fok is lehethttp://www.life.hu/news/20160521-az-idojaras-elorejelzes-szerint-nyari-meleg-lesz-vasarnap-es-hetfon.htmlSzombaton, vasárnap és hétfőn az ország túlnyomó részében zavartalan napsütésre számíthatunk, a hőmérséklet akár 28 fokig is emelkedhet. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.