London School of Economics egyetemi tanár színésznő rendező Angelina Jolie London ENSZ jószolgálati nagykövet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas színésznő és az ENSZ jószolgálati nagykövete vendégtanár lesz a a London School of Economics mesterképzésén - jelentette a brit egyetem.

Színésznő volt, mostanában rendezőként, illetve az ENSZ jószolgálati nagyköveteként ténykedik, mindemellett pedig hat gyereket nevel Angelina Jolie, aki a napokban újabb megbízást kapott: a London School of Economics Center for a Women, Peace and Security (Nők, Béke és Biztonság) című mesterképzés vendégtanáraként jelentette be a neves intézmény.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

A nőkre és a nők jogaira összpontosító központot tavaly nyitotta meg Angelina Jolie és William Hague volt brit külügyminiszter, aki szintén vendégprofesszora lesz az egyetemnek.

Alig várom, hogy taníthassak és tanulhassak a diákoktól, és megoszthassam tapasztalataimat, amelyeket az ENSZ és a kormányok mellett dolgozva szereztem

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.