Meghalt a Leopárdember: az egész testét leopárdmintás tetoválás borította

Forrás: Facebook -
halál leopárd tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész villág Leopárdemberként ismerte, ami nem is csoda, hisz Tom Leppard testének 99 százalékát leopárdmintás tetoválás borította, ezzel pedig be is került a Guinness Rekordok Könyvébe. A férfi 80 éves korában, a skóciai otthonában hunyt el.

A skót férfi, Tom Leppard 28 évnyi katonaság után közel kétmillió forintot költött arra, hogy az egész testét

leopárdmintás tetoválás borítsa.

A célját elérte, és ezzel be is került a Guinness Rekordok Könyvébe, majd ennek köszönhetően az egész világ megismerte.

Forrás: Facebook

A Leopárdember egyébként 2008-ban elhagyta a Skye nevű skóciai szigeten lévő erdei odúját, és beköltözött egy kényelmes, egyszobás házba, ahol végül vasárnap elhunyt - számolt be a Daily Mail.

Villanyoszlopnak csapódott és meghalt egy 15 éves motoroshttp://www.life.hu/news/20160616-eletet-vesztette-egy-15-eves-mindszenti-motoros.htmlMotorjával villanyoszlopnak ütközött és meghalt egy 15 éves fiú Mindszenten. NewsThinkstockIsmét keresik a három éve megölt soroksári futónő gyilkosaithttp://www.life.hu/news/20160616-ismet-keresik-a-harom-eve-megolt-soroksari-futono-gyilkosait.htmlHárom éve nem találja a rendőrség annak a soroksári nőnek a gyilkosait, akik 2013. szeptember 25-én megerőszakolták, majd megölték a Szigetdűlőn. News--Hurrá! Jennifer Aniston terhes - Már a pocija is látható!http://www.life.hu/news/20160615-jennifer-anniston-boldogsaga-beteljesult-vegre-teherbe-esett.htmlJennifer Aniston és férje, Justin Theroux már nagyon régóta szeretnének kisbabát, ezért szó esett az örökbefogadásról is, amire úgy tűnik nincs szükség, mivel a színésznő vágya teljesült: végre teherbe esett. News--Drogozott, majd agyonverte a boszorkánynak hitt anyjáthttp://www.life.hu/news/20160610-a-ferfi-agyonverte-az-anyjat-mert-azt-hitte-hogy-boszorkany.htmlA 34 éves férfira az otthona kertjében, meztelenül, tehéntrágyával összekenve, és azt majszolgatva találtak rá a rendőrök. Mellette pedig a halott édesanyja feküdt. News--A pedofil férfi a neten büszkélkedett a több mint 200 áldozatávalhttp://www.life.hu/news/20160608-a-pedofil-ferfi-a-net-sotet-sikatoraban-buszkelkedett-a-tobb-mint-200-aldozataval.htmlMinden idők egyik legaktívabb pedofilját ítélték el kedden Nagy-Britanniában. A 30 éves férfi még kisokost is gyártott a pedofiloknak: hogyan csábítsák el a gyerekeket, hogyan kerülhetik el a hatóságok figyelmét, ezen kívül pontozta is áldozatait. 22-szeres életfogytiglanit kapott. NewsThinkstockEgy hajszálon függött az utasok élete - Kiszállás után egy villám csapott a repülőbehttp://www.life.hu/news/20160601-alig-szalltak-ki-az-utasok-villam-csapott-a-repulobe.htmlNagyon nagy szerencséjük volt azoknak az utasoknak, akik még időben kiszálltak a kínai repülőtéren landolt gépből, mivel pár perccel később egy villám csapott a repülőbe. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.