Sokkoló! Itt egy videó, ami után nem ülsz ittasan volán mögé

ittas videó alkohol vezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatásos kisfilm készült a felelős alkoholfogyasztásról. A videó után valószínűleg sosem fog eszedbe jutni, hogy autóba ülj egy átmulatott éjszaka után.

A magyar DeadLens Pictures készítette a One Night, vagyis Egy éjszaka című videót, amellyel az ittas vezetés problémájára hívná fel a figyelmet. A kisfilmben a történet igen rossz véget ér, de pont ettől hatásos, hiszen az a célja, hogy ráébressze az embereket, hogy milyen következményekkel járhat az ittas vezetés. A végén jön a sokkoló csavar:

Műszaki hiba okozta a Star Trek sztárjának, Anton Yelchinnek halálát?http://www.life.hu/news/20160621-muszaki-hiba-okozta-a-star-trek-sztarjanak-anton-yelchinnek-halalat-lehet-hogy-kocsijanak-valtoja.htmlSaját autója okozta a 27 éves színész halálát. Kocsija egy meredek felhajtón legurulva hozzászorította Anton Yelchin testét egy tégla postaládához. Lehet, hogy egy műszaki hiba miatt történt a tragédia. News--Dráma! Saját autója gázolta halálra 27 éves színészt, Anton Yelchinthttp://www.life.hu/news/20160619-anton-yelchin-orosz-szarmazasu-amerikai-szinesz-huszonhet-eves-koraban-autobalesetben-elhunyt.htmlHuszonhét éves korában, autóbalesetben elhunyt Anton Yelchin, orosz származású amerikai színész.NewsOrigoEddig sem volt olcsó, de most drágul a sör az Oktoberfestenhttp://www.life.hu/news/20160619-eddog-sem-volt-olcso-de-most-dragul-a-sor-az-oktoberfesten-rossz-hir.htmlA müncheni sörfesztiválon, az Oktoberfesten idén 3 százalékkal többe kerül majd a sör literje, mint tavaly. News--Bajban a magyarok: Hat szurkolót őrizetbe vettek Marseille-benhttp://www.life.hu/news/20160619-hat-magyar-szurkolot-orizetbe-vettek-marseille-ben-naci-karlenditesek-miatt-is-nyomoznak.htmlHat magyar szurkolót őrizetbe vettek az Európa-bajnokság Magyarország-Izland mérkőzése alatt a marseille-i stadionban történt incidensek miatt. A rendőrség náci karlendítések miatt is nyomoz. News--Meghalt a Dadus szereplője, Ann Morgan Guilbert színésznőhttp://www.life.hu/news/20160618-meghalt-a-dadus-szereploje-ann-morgan-guilbert-szineszno.htmlJúnius 14-én Los Angelesben meghalt Ann Morgan Guilbert, a hazánkban leginkább a népszerű sitcom, A dadus Yetta nagyijaként ismert színésznő. A 87 éves művész rákban szenvedett.News--Újabb részletre derült fény a meggyilkolt soroksári futónő ügyébenhttp://www.life.hu/news/20160617-ujabb-reszletre-derult-feny-a-meggyilkolt-soroksari-futono-ugyeben.htmlHárom éve nem találja a rendőrség annak a soroksári nőnek a gyilkosait, akit 2013. szeptember 25-én megerőszakoltak, majd megöltek a Szigetdűlőn. Az ügyet nemrég ismét elővették, és egy újabb részlet is kiderült. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.