SweePee Rambo, a világ legrondább kutyája

Forrás: MTI/AP/The Press Democrat/Alvin Jornada -
kutya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ legrondább kutyája címmel kitüntették ki SweePee Rambót a kaliforniai Petalumában.

A idén győztes 17 éves kínai tarajos csivava egy éve a második helyezett volt a hetvenes évek óta megrendezett versenyen.

Forrás: MTI/AP/The Press Democrat/Alvin Jornada

Több járat közlekedése változhat Budapesten a magyar-belga meccs miatthttp://www.life.hu/news/20160626-tobb-jarat-kozlekedese-valtozhat-budapesten-a-magyar-belga-meccs-miatt.htmlTöbb járat közlekedése változhat a fővárosban vasárnap este, a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság Magyarország-Belgium nyolcaddöntős mérkőzése előtt és után - közölte a Budapesti Közlekedési Központ az MTI-vel. News--Így edz a magyar válogatott a vasárnap esti meccs előtt - VIDEÓhttp://www.life.hu/news/20160626-igy-edz-a-magyar-valogatott-a-vasarnap-esti-europa-bajnoksag-meccs-elott-ahol-belgiummal-jatszik.htmlAz UEFA tette közzé a felvételt, amin a vasárnapi, Belgium elleni meccsre készülő magyar csapat látható a toulouse-i pályán.News--Jégeső vihar, heves szél várhatóhttp://www.life.hu/news/20160626-jegeso-vihar-heves-szel-varhato.htmlAz ország több járására másodfokú riasztásokat adott ki a heves zivatarok, erős szél és jégeső veszélye miatt a meteorológiai szolgálat szombaton kora este. News--Szűk körben vesznek búcsút Aigner Szilárdtólhttp://www.life.hu/news/20160625-szuk-korben-vesznek-bucsut-aigner-szilardtol.htmlTudni szeretné Aigner Szilárd családja, hogy nincs örökletes betegség a meteorológus hirtelen, minden előzmény nélküli halála hátterében, ezért döntöttek a boncolás mellett. News--Ez állati! Egy férfi világ körüli útra vitte a csirkéjéthttp://www.life.hu/news/20160624-egy-ferfi-vilag-koruli-utra-vitte-a-csirkejet.htmlSokszor felmerült a kérdés: vajon, ha egy lakatlan szigetre mennénk, kit vinnénk magunkkal? Nos, történetünk főszereplője a csirkéjét választotta, ráadásul nem is egy szigetre, hanem rögtön egy világ körüli útra cipelte az állatot. NewsOrigoÚjabb dicsőség a magyar csapatnak - Gera gólja nyerte az UEFA szavazásáthttp://www.life.hu/news/20160625-gera-golja-nyerte-az-uefa-szavazasat.htmlAz UEFA oldalán szavazást indítottak arról, melyik volt a legszebb gól eddig az Eb csoportköreiben. A csoportkör vége után lehetett voksolni szombat délelőtt 11-ig, a legtöbb szavazatot pedig a magyar játékos, Gera Zoltán kapta. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.