DNS-teszttel keresik a kétéves kislány erőszakolóját

Forrás: Thinkstock -
erőszak Budapest DNS-teszt kétéves kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Budapest VI. kerületében erőszakolt meg ismeretlen tettes egy kétéves kislányt. A gyermek nagyon súlyos sérüléseket szenvedett. Egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik az eljárás, de a DNS-mintavétel segíthet a tettes megtalálásában.

Kétéves kislányt erőszakolt meg ismeretlen tettes Budapest VI. kerületében. A gyermek nagyon súlyos sérüléseket szenvedett, az orvosok egy estén át küzdöttek az életéért. Úgy tudni, egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik a nyomozás, de ez hamarosan változhat.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A szakértők szerint az ilyen esetekben a tettest a rokonok, közeli barátok, ismerősök között kell keresni. A Blikk információi szerint éppen ezért vesznek DNS-mintát a kislány közelében élő személyektől. Bilkei Pál kriminálpszichológus szerint a borzalmas tett hátterében nem pedofília áll, hanem inkább bosszú. A szakember úgy véli, hogy aki képes megerőszakolni egy kétéves gyereket, az az anyukát akarja ezzel megbüntetni. A szakember ezért azt ajánlja, az anyuka környezeté­ben keressék a tettest.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.