Egy magyar sérültje biztosan van a nizzai terrortámadásnak

Forrás: AFP/Valery Hache -
terrortámadás magyar Franciaország Nizza sérült
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tömeges gázolás történt Nizzában csütörtök este. A tunéziai származású nizzai elkövető kamionnal a tűzijátékra váró tömegbe hajtott. A legfrissebb információk szerint 84 halálos áldozatot követelt a támadás. Rengeteg sérültje is van a gázolásnak, köztük egy magyar is.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium egy magyar sérültről tud a nizzai tömeges gázolással összefüggésben - közölte Menczer Tamás, a tárca szóvivője. Hozzátette, a francia hatóságoktól egyelőre nem kaptak hivatalos tájékoztatást magyar érintettekről.

Forrás: AFP/Valery Hache

A könnyebben sérült nő telefonon hívta fel a Székesfehérváron tartózkodó édesanyját, akinek azt mondta, megsérült, és a szállásán várja a segítséget. Egy másik Nizzában tartózkodó nőt pedig biztonságos helyre tereltek a támadás után - tette hozzá. A külképviselet mindenkit próbál elérni, akiről tudja, hogy Franciaországban van, hogy megkérdezze, miben tud segíteni, illetve az érintettek hol és hogy vannak. Emellett a 00 33 683 254 362-es ügyeleti telefonszámon várják a kérdéseket, bejelentéseket.

Étterem raktárában bújtak el az emberek Nizzában a támadás elől - Videóhttp://www.life.hu/news/20160715-terrortamadas-nizzaban-etterem-raktaraban-bujtak-el-a-kamion-elol.htmlKözel 100 ember a tengerbe ugrott első ijedtségében a kamion elől, ami a francia nemzeti ünnepen a tömegbe hajtott. Mindenki menekült, többen egy étterem raktárában bújtak el a terrortámadás elől. News--Megrázó videó: így hajtott a kamion az ünneplő tömegbe Nizzában (18+)http://www.life.hu/news/20160715-terrortamadas-nizzaban-megrazo-felvetelek-igy-hajtott-az-unneplo-tomegbe-a-teherauto.htmlA tűzijátékra összegyűlt tömegbe hajtott szándékosan egy teherautó a nemzeti ünnepen Franciaországban. A legfrissebb információk szerint eddig 80 áldozatot követelt a terrortámadás.News--Mégis szexuális erőszak miatt nyomoz a rendőrség a DVBBS-ügybenhttp://www.life.hu/news/20160715-szexualis-eroszak-miatt-nyomoz-a-rendorseg-a-dvbbs-ugyben-balaton-sound-eszmeletlen-lanyok-az.htmlA szervezők a Balaton Sound hivatalos Facebook oldalán értesítették a közönséget, hogy a rendőrség mégis szexuális erőszak ügyében nyomoz a DVBBS nevű produkció ügyében. News--Terror Nizzában: Járókelők tömegét gázolta halálra egy teherautóhttp://www.life.hu/news/20160715-nizzai-tomeges-gazolas-jarokelok-tomeget-gazolta-halalra-egy-teherauto-terrorcselekmeny.htmlJárókelők közé hajtott egy teherautó csütörtök este a franciaországi Nizzában. 80 kilométeres óránkénti sebességgel haladva egy sétány két kilométeres szakaszán szándékosan elgázolta a francia nemzeti ünnep alkalmából rendezett tűzijátékot néző embereket. News--Meghalt Esterházy Péterhttp://www.life.hu/news/20160714-meghalt-esterhazy-peter-iro.htmlElhunyt Esterházy Péter Kossuth-díjas író, a mai magyar prózairodalom egyik legjelentősebb alakja. A tragikus hírt a család és a Magvető Kiadó közölte. Az idei könyvhéten, azaz 2016. június 9. és 13. között jelent meg Esterházy Péter Hasnyálmirigynaplója, amelyben betegségéről írt. NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoHatalmas viharok, brutális szél várhatóhttp://www.life.hu/news/20160714-idojaras-riasztasok-hatalmas-viharok-varhatoak-az-egesz-orszagban.htmlNyugaton már inkább csak erős szélre, az ország többi területén viszont továbbra is heves zivatarokra és felhőszakadásra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.