Eufóriában szurkolt Hosszú Katinkának férje, Shane Tusup

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
olimpia 2016 Hosszú Katinka Shane Tusup RioLife2016 aranyérem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elmondhatatlanul örült Shane Tusup, amikor felesége, Hosszú Katinka megnyerte a 400 méteres vegyesúszás döntőjét a riói olimpián.

Az úszónő férje felfokozott lelkiállapotban éli meg kedvese minden egyes versenyét, így volt ez a 400 vegyes olimpiai döntőjében is. Volt is ok a boldogságra, ugyanis Katinka hatalmas fölénnyel, 4:26.36 perces világcsúccsal lett olimpiai bajnok.

Forrás: MTI/Kovács Tamás

Molnár Anikő megőrülthttp://www.life.hu/sztarok/20160807-molnar-aniko-vizes-hajjal-bohockodik.htmlNem először teszi közszemlére óriási kebleit Molnár Anikó, persze a pasik nagy örömére. Nem ritka, hogy férfiak bókokkal halmozzák el, volt, aki szerelmet is vallott neki. TV + SztárokOrigoHosszú Katinkáé az olimpiai arany - Világcsúcsot döntötthttp://www.life.hu/news/20160807-hosszu-katinkae-az-olimpiai-arany-vilagcsucsot-dontott-400-vegyesen.htmlHosszú Katinka fantasztikus úszással, világrekorddal nyerte meg a magyar küldöttség második aranyérmét a riói olimpián. Azt mondta, olyan érzése volt, mintha edzésen lenne.News--Mintha dézsából öntenék - Erős lehűlés várhatóhttp://www.life.hu/news/20160807-eros-lehules-varhato-csutortoktol.htmlNagy eséllyel áznak bőrig a Sziget-fesztiválosok. Esőkabát, gumicsizma kötelező. NewsOrigoMeghalt Laux Józsefhttp://www.life.hu/news/20160806-meghalt-laux-jozsef-az-omega-es-az-lgt-alapito-dobosa-73-eves-volt.htmlRövid betegség után, szombaton meghalt Laux József dobos, közölte a zenész családja nevében Laux Ádám és Laux Thomas – írja a 444.hu News--Gyásza után újra szerelmes Samantha Foxhttp://www.life.hu/intim/20160806-myra-stratton-halala-utan-ujra-szerelmes-samantha-fox.htmlEgy évvel ezelőtt halt meg Samantha Fox kedvese. Az énekesnő és Myra Stratton 2003 óta alkottak egy párt. Most azonban úgy tűnik, az egykori kebelcsoda ajtaján újra kopogtat a szerelem. IntimOrigoKigúnyolták! Kemény kritikát kapott a német olimpiai formaruhahttp://www.life.hu/trend/20160806-kemeny-kritikat-kapott-a-nemet-olimpiai-formaruha-a-kozossegi-oldalakon.htmlA riói olimpia pénteki nyitóünnepsége után kigúnyolták a közösségi médiában a német csapat formaruháját. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.