Gatwick repülőtér vonat London lefejezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horrorisztikus pillanatnak voltak szemtanúi a gatwicki repülőtérről induló vonat utasai. Az egyikük ugyanis kinézett a vonat ablakán, és lefejezte a szembejövő szerelvény. 

Sokkos állapotba kerültek a szemtanúk, miután egy 24 éves férfit lefejezett a szembejövő vonat. Állítólag a férfi kinézett a Gatwick Express ablakából, ami a repülőtérről tartott London Victoria pályaudvarára.

Képünk illusztráció Forrás: PublicDomain

Rihanna,

az egyik szemtanú arról számolt be, hogy a férfi feje valósággal elrepült,

hozzátette körülbelül 15-20 ember tartózkodott a szerelvényben, akik mind sikoltoztak az eset után, és többen sokkos állapotba kerültek a horrorbaleset láttán. A rendőrség és a mentők a lehető leghamarabb kiérkeztek a helyszínre, még mentőhelikoptert is küldtek az állomásra, de már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Az ügyben nyomoznak a rendőrök – írja a Daily Mail.

10 éves kisfiú halt meg a világ legmagasabb vízi csúszdájánhttp://www.life.hu/news/20160808-10-eves-kisfiu-halt-meg-a-vilag-legmagasabb-vizi-csuszdajan-kansas-ctyben.htmlA világ legmagasabb vízi csúszdájával vonzza a látogatókat a Kansas City-ben található élménypark. Az 51 méter magas adrenalinbomba a hétvégén azonban egy kisgyermek halálát okozta. A baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok. News--"Egy Iron Lady volt a medencében, amikor megdőlt a világrekord"http://www.life.hu/news/20160808-hosszu-katinka-gyozelmet-ferjenek-tulajdonitottak-kiakadt-egy-amerikai-noi-magazin.htmlHosszú Katinka valóban egy igazi Iron Lady, ahogy ezt 400 vegyesen be is bizonyította. Hatalmas fölénnyel és elképesztő világcsúccsal zsebelte élete első olimpiai aranyérmét News--7 éve nem találják a fiukat, a szülők teljesen kiborultak http://www.life.hu/news/20160808-a-18-eves-fiunak-2009-ben-nyoma-veszett-a-margitszigeten-a-szulok-azota-is-keresik.htmlBelebetegedtek fiuk eltűnésébe Ackermann Dávid szülei. Már több helyről is segítséget kértek, ám eddig nem jártak túl nagy sikerrel. NewsFotó: Adrián Zoltán - Origo"Sok mindent elrontottam" - Hosszú Katinka döntős lett 100 hátonhttp://www.life.hu/news/20160808-hosszu-katinka-magyar-uszono-dontos-lett-100-haton-de-sok-mindent-elrontott.htmlHosszú Katinkának a riói a negyedik olimpiája, de olyan szempontból az első, hogy korábban még nem indult hátúszó számban a játékokon. News--Lemaradt a dobogóról Kapás Boglárka: "A negyedik hely is szép"http://www.life.hu/news/20160808-kapas-boglarka-magyar-uszono-lemaradt-a-dobogorol-rioban-de-a-negyedik-hely-is-szep.htmlNem sok hiányzott a dobogóhoz, de végül a negyedik helyen zárt Kapás Boglárka 400 méter gyorson a riói olimpián.News--Bugyit villantott az angol műsorvezető – kiakadtak az olimpiai játékok nézőihttp://www.life.hu/news/20160807-villantott-helen-skelton-a-bbc-munkatarsa.htmlHelen Skelton bugyiját már 2012-ben, a londoni olimpián is láthatták a szemfüles újságírók, akkor ugyanis a nagy szélben fellebbent az aprócska szoknyája. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.