Hosszú Katinka: "Sokan kritizálják mostanában a kapcsolatunkat"

Forrás: Anadolu Agency/2014 Anadolu Agency/Enes Kanli -
úszónő riói olimpia Hosszú Katinka Shane Tusup RioLife2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A döntő után az olimpikon úszónő az Origo kérdésére arról is mesélt, hogy edzője-férje, Shane Tusup mindennap szerelmet vall neki.

Hosszú Katinkának korábban még vb-érme sem volt 100 háton, a riói olimpia döntőjében - a második 50 méteren bemutatott, hihetetlen úszásával - mégis első tudott lenni. Az Iron Ladynek ezzel már két aranyérme van Rióban. A portál megkérdezte Katinkát, hogy mit szólt Shane nyilvánosan megírt szerelmes leveléhez. A sportoló őszintén beszélt az érzéseiről.

Forrás: Anadolu Agency/2014 Anadolu Agency/Enes Kanli

"Nagyon jólesett, de nekem ezt mindennap elmondja.

Panaszkodott, hogy senki nem kérdezte meg tőle sem a sajtótájékoztatón, sem máshol, hogy mit érez irántam, ezért úgy gondolta, hogy szeretne erről pár szót írni. Sokan kritizálják mostanában a kapcsolatunkat, ami számomra nevetséges, akár kimondani is, hiszen senki nem ismeri a viszonyunkat, csak mi.

Szerintem kívülről elég nehéz egy kapcsolatot kritizálni. Mi nagyon-nagyon boldogok vagyunk, és imádok Shane-nel együtt dolgozni. Ha ő nem lenne mellettem, most nem lenne itt ez a két arany, és rengeteg más cím és világcsúcs sem, ami az elmúlt négy évben összejött."

Shane Tusup: "Elmegy a hangom, vért köpök, de megéri"

Hosszú Katinka megszerezte a második aranyérmét, férje örömittasan fogadta az elsöprő sikereket. Ünneplésre azonban még nincs idő, koncentrálni kell a következő versenyszámokra! Shane Tusup őszinte interjúban mesél az eredményekről és érzéseiről.
Hiába a parádés szereplés: Dzsudzsák Balázs után nem kapkodtakhttp://www.life.hu/news/20160809-dzsudzsak-balazsnak-nem-volt-megkeresese-az-eb-utan-csak-az-al-wahda-csapataba-igazolhatott-a.htmlMár biztos, hogy Dzsudzsák Balázs megegyezett az Al-Wahda együttesével, ott folytatja karrierjét a Franciaországban parádézó játékos. Bevallotta, hogy hiába nyújtott jó teljesítményt az Eb-n, nem kapott ajánlatokat a nívós kluboktól. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoEgy csinos, szöszi pilótanőért rajong az internet - eszméletlen képeken pózol!http://www.life.hu/news/20160808-maria-pettersson-pilotanot-imadja-az-internet-nepe.htmlBár Maria Pettersson szakmája igen férfias, az élete azonban nagyon is irigylésre méltó. NewsOrigoLemaradt a dobogóról Kapás Boglárka: "A negyedik hely is szép"http://www.life.hu/news/20160808-kapas-boglarka-magyar-uszono-lemaradt-a-dobogorol-rioban-de-a-negyedik-hely-is-szep.htmlNem sok hiányzott a dobogóhoz, de végül a negyedik helyen zárt Kapás Boglárka 400 méter gyorson a riói olimpián.News--Bugyit villantott az angol műsorvezető – kiakadtak az olimpiai játékok nézőihttp://www.life.hu/news/20160807-villantott-helen-skelton-a-bbc-munkatarsa.htmlHelen Skelton bugyiját már 2012-ben, a londoni olimpián is láthatták a szemfüles újságírók, akkor ugyanis a nagy szélben fellebbent az aprócska szoknyája. NewsAFPMeghalt Laux Józsefhttp://www.life.hu/news/20160806-meghalt-laux-jozsef-az-omega-es-az-lgt-alapito-dobosa-73-eves-volt.htmlRövid betegség után, szombaton meghalt Laux József dobos, közölte a zenész családja nevében Laux Ádám és Laux Thomas – írja a 444.hu News--Árulkodó arcvonások: Magasan hordott szemöldök, a hangsúlyos arccsont, kerekebb archttp://www.life.hu/news/20160806-az-arcvonason-nem-az-arckifejezesen-mulik-kiben-bizunk-meg.html Nem az arckifejezés, hanem inkább bizonyos arcvonások azok, amelyek segítenek eldönteni, hogy a másik ember megbízható-e. Két tanulmány is megállapította, hogy csupán arcvonás alapján mérlegelünk, amikor azt hisszük, hogy emberismeretünkre hagyatkozunk.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.