Elmenekült a cápa elől egy 17 éves fiú- kis híján odaveszett

Forrás: Image Source/K2/Ken Kiefer 2 -
halál támadás Cápa ragadozó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egészen két éven belül ez már a negyedik súlyos cápatámadás ugyanazon az ausztráliai strandon.

Stabil az állapota annak a fiatal szörfösnek, akire egy kelet-ausztráliai strandon támadt rá egy cápa. A ballinai Lighthouse strandon szörfözött a kamasz, amikor megtámadta a ragadozó és a csípőjébe harapott. A fiú egyedül jutott ki a vízből, szerencséjére egy ápolónő épp a strandon volt, ő segített a mentő megérkezéséig.

A fiút a lismore-i kórházba vitték, állapotát stabilizálták. Tavaly februárban ugyanezen a strandon egy 41 éves japán turista mindkét lábát leharapta egy fehér cápa, a férfi nem élte túl a balesetet. Az újabb támadás után 24 órára lezárták a 9 kilométer hosszú partszakaszt.

Bosszúból formálta meg exei péniszét a fiatal lányhttp://www.life.hu/news/20160926-egy-kepzomuvesz-bosszubol-exei-peniszet-formalta-meg-ebbol-pedig-kiallitas-is-lett.htmlFurcsa módját választotta egy fiatal képzőművész lány a bosszúnak- miután csúnyán elhagyták és becsapták, ő nem egy válaszüzenetben adta ki dühét, hanem anyagot ragadott és megformázta a vele rútul elbánó férfi hívesszőjét. Az egykori terápia mára már hobbivá vált. NewsOrigo10 állat, akik elmehetnének egy-egy világsztár dublőrének http://www.life.hu/news/20160922-vilagsztarokra-hasonlitanak-az-allatok-vicces-fotosorozat.htmlA fotók böngészése során egyre több hasonlóság tűnt fel köztük és szeretett sztárjaink között, így jött létre ez a vicces összeállítás. News--Szexőrült, perverz férfi brutálisan meggyilkolt egy idős asszonythttp://www.life.hu/news/20160923-szexorult-perverz-ferfi-kris-wade-brutalisan-meggyilkolta-szomszedjat-a-65-eves-idos-christine.htmlEgy luxusnegyedben gyilkolta meg szomszédját egy dél-walesi férfi, akit már el is ítéltek a brutális tette miatt. NewsOrigoBreaking! Megjött a tél: Havazik Hargitán!http://www.life.hu/news/20160921-megjott-a-tel-hargitan-mar-havazik.htmlÁltalában október elején havazik először, de idén úgy néz ki előbb köszönt be a tél: Hargitán már havazik. News--25 éve találták meg a jégbe fagyott embert- azóta tart az átokhttp://www.life.hu/news/20160919-25-eve-talaltak-meg-otzit-a-jegbe-fagyott-embert.html25 évvel ezelőtt ezen a napon találták meg Ötzit, a világ legrégibb, épségben megmaradt emberi múmiáját. NewsOrigoHárom férfi meztelenre vetkőztetett és megerőszakolt egy lányt Párizsbanhttp://www.life.hu/news/20160918-harom-algeriai-ferfi-meztelenre-vetkoztetett-es-megeroszakolt-egy-lanyt-parizsban.htmlMeztelenre vetkőztetett és brutálisan megerőszakolt egy francia lányt három algériai férfi Párizsban, az Eiffel-toronynál. A három férfi kijelölt szálláshelye Németországban volt, éppen a menedékkérelmük elfogadására várnak hivatalosan, de átszöktek Franciaországba. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.