Gépek tartják életben azt a 11 hónapos babát, akit apja lőtt fejbe

Forrás: Thinkstock -
fejlövés puska intenzív osztály kisgyerek kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig válságos annak a 11 hónapos babának az állapota, akit apja egy légpuskával lőtt homlokon vasárnap. A kisfiút mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Még mindig válságos az állapota és gépek tartják életben azt a 11 hónapos kisfiút, akit apja sebesített meg légpuskával vasárnap a Baranya megyei Oldon. A kisfiút hiába szállították azonnal kórházba és operálták meg,

még mindig élet-halál között lebeg és gépek tartják életben.

A Blikk úgy tudja, hogy az apa a balesetet megelőzően, fegyverrel a kezében az utcán sétált, az arra járó rendőrök ezt észrevéve, megkérték, hogy menjen be a házba.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A 22 éves apa eleget tett a rendőri felszólításnak, és kezében a fegyverével abba a szobába ment, ahol 11 hónapos kisfia is tartózkodott. Ahogy letette a valószínűleg csőre töltött fegyverét, az azonnal elsült

és homlokon találta a kisfiút.

Mint megírtuk, a sérült gyereket először az ügyeletre vitték, majd onnan helikopterrel szállították a pécsi kórházba. Az apát nem helyezte előzetes letartóztatásba a rendőrség, a férfi jelenleg szabadlábon védekezik: gondatlanságból elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés miatt indult ellene eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.