Fiatalkorú lány volt az áldozat akit állítólag a mentősök zaklattak

Forrás: MTI/Varga György -
mentőcsapat szexuális zaklatás elsősegély zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mentőautó egy fiatal lányhoz érkezett, ám az elsősegély nyújtás mellett zaklatás és fajtalankodás is történt.

November 9-én egy fiatalkorú lány kérte a mentők segítségét, mert bódult állapotban volt, rosszul érezte magát. A segítségére siető mentősök infúzióval stabilizálták a lány állapotát, majd kórházba szállították. Az utazás során állítólag orális szexre kényszerítették a bódult állapotban lévő beteget, és gumikesztyűben több helyen is tapogatták.

Mentősöket vádolnak egy fiatal lány molesztálásával.
Képünk illusztráció. Forrás: MTI/Varga György

A fiatal a Péterfy utcai kórházban került ellátásra, ám ott nem jelezte, hogy bántalmazásban lett volna része. Később a gyermekotthonba visszatérve már arról számolt be, hogy megerőszakolták, ezért a gyámja értesítette a rendőrséget.

Teljes hírzárlat mellett nyomoznak az Országos Mentőszolgálat alkalmazottjaival szemben - tudta meg a Blikk. Egyikőjük, Sz.Mózes ápolóként dolgozik, míg a másik gépkocsivezetéssel foglalkozik. Vallomásukban tagadják a vádakat, de mindkettejük munkaviszonyát felfüggesztették a nyomozás idejére.

"Az egész eseménysor életszerűtlen: a sértett többféleképpen mesélte el, hogy szerinte mi történt vele. Ügyfelem gyerekkori álma volt, hogy mentősként dolgozzon. Soha nem kockáztatta volna, hogy elveszítse munkáját." - nyilatkozta a mentősofőr ügyvédje.

További források szerint még nem tisztázott, hogy a lány kínálkozott-e a két férfi számára, vagy erőszakról van-e szó, ahogy az sem, hogy ténylegesen mi történt, ugyanis az orvosszakértő nem talált semmilyen szexuális közösülésre utaló nyomot.

Száraz Dénes végre látni fogja a Mount Everestethttp://www.life.hu/sztarok/20161125-szaraz-denes-gyerekkori-alma-valik-valora-latni-fogja-a-mount-everestet.htmlSzáraz Dénes gyerekkora óta arról álmodozik, hogy lássa A hegyet, vagyis a Mount Everestet. A Jóban Rosszban egykori sztárjának vágya 2017-ben valószínűleg teljesül, méghozzá Klein Dávid és Suhajda Szilárd hegymászók segítségével. TV + Sztárok--Kezdődik Sarka Kata és Hajdú Péter válóperehttp://www.life.hu/sztarok/20161125-a-birosagot-valasztotta-sarka-kata-es-hajdu-peter-a-valasuk-ugyeben.htmlHiába minden próbálkozás, úgy tűnik, nem ússzák meg a válást bíróság nélkül. TV + SztárokOrigoNémeth Kristóf és 9 éves fia szeretik a fegyverekethttp://www.life.hu/sztarok/20161125-nemeth-kristof-es-9-eves-fia-rajonganak-a-fegyverekert.htmlNémeth Kristóf rengeteg időt tölt 9 éves fiával, Lócival. Nagyon sok közös hobbijuk van, de aminek a színész a legjobban örül az az, hogy ugyanannyira rajong gyermeke a fegyverekért, mint ő. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoStohl András szerint a börtön nem változtatja meg az embert csak megtörihttp://www.life.hu/sztarok/20161125-stohl-andras-borton-retteg-a-halaltol-a-nepszeru-szinesz.htmlA 49 éves színész sok mindenen túl van már az elmúlt években. Stohl András sok idő után most újra őszintén beszélt a börtönről, a családról, és a számára rettegett elmúlásról. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoAurélió megható sorokkal emlékezett édesapjárahttp://www.life.hu/sztarok/20161125-egy-evvel-ezelott-veszitette-el-aurelio-az-edesapjat.htmlMegható üzenettel idézte fel édesapja emlékét az egykori ValóVilág győztes. TV + Sztárok--Mariah Carey Ellen DeGeneres műsorában mesélt szakításárólhttp://www.life.hu/sztarok/20161124-mariah-carey-enekesno-ellen-degeneres-musoraban-meselt-szakitasarol.htmlÚgy tűnik, meg sem kottyan Mariah-nak a jegyesség felbontása: az énekesnő csacsogott, tette mindezt gyémántokkal megrakva, észvesztő formában Ellen Degeneres vendégeként. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.