Egy fal mögött bukkantak rá a 12 éves fiúra

Forrás: facebook.com/abiabreakingnews -
bizarr fotó kisfiú Nigéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az afrikai ország Ondo államának egyik településén a helyi lakosok arra figyeltek fel, hogy valaki napok óta ugyanazon a helyen énekel. Így találtak rá a fiatal gyermekre. 

A kis település lakói egy énekre lettek figyelmesek, ami mindig ugyanarról a helyről szűrődött ki. A bizarr a történetben csupán annyi volt, hogy a hangok egy falból szűrődtek ki. Az emberek ekkor megbontották az épület oldalát, ahonnan egy sovány gyermek jött elő. A fiú állítólag négy napja volt a fal mögött. Azt senki sem tudja, hogyan került oda...

Forrás: facebook.com/abiabreakingnews

Sokan boszorkányságra gyanakszanak, melytől Nigériában a mai napig félnek. Mások úgy vélik, szándékosan falazták be a gyereket azért, hogy megóvják a házat a rontásoktól. Az Abia Breaking News Facebook-oldalán több képet meg is nézhetsz a fiúról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.