Négy gyermekét szúrta halálra a nő

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság halál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálra késelte négy lányát az édesanya, az ötödiket pedig megsebesítette. Az indítéka az volt, hogy nem sikerült fiút szülnie. 

Az édesanya azért hozta meg az elképesztő döntést, mert a közelmúltban született ötödik gyermeke szintén lány lett, így még mindig nincs fiú csemetéje.

Az anyát a falubéli emberek fogták el, a gyerekeket pedig kórházba szállították, de sajnos négyük életét már nem lehetett megmenteni. Mint kiderült, egy konyhakéssel támadt neki a mit sem sejtő lányainak - tudta meg a South China Morning Post.

Végzett lányaival a nő, amiért nem tudott nekikfiú testvért szülni Forrás: Thinkstock

Az édesapa elárulta, hogy évek óta imádkoznak egy fiú gyerekért, de nem jártak sikerrel. A 31 éves nő vallomása szerint frusztrált és depressziós, mert a múlt hónapban született gyermekük sem lett fiú, ezért végzett a gyermekeikkel.

Mivel anyagilag sem álltak túl fényesen, így a férj folyamatosan dolgozott, sosem volt otthon. A nő tehát egyedül maradt a gyerekekkel, amitől szintén szenvedett.

Nyomozás zajlik az ügyben, többet egyelőre nem lehet tudni.

Meztelen, véres testtel tiltakoztak az állatvédők http://www.life.hu/news/20161212-meztelenul-veres-testtel-tiltakoztak-a-spanyol-allatvedok.htmlÉvente állatok milliói mészárolják le Spanyolországban, hogy szőrméket és ruhákat készítsenek a bőrükből. Az állatvédők ez ellen tiltakoztak Barcelonában, véres, meztelen testtel hívták fel a figyelmet a kegyetlenségekre. News--65 kapszula drogot nyelt le a magyar férfihttp://www.life.hu/news/20161212-elkaptak-a-hollandiabol-erkezo-drogcsempeszt.htmlIgazoltatás közben bukott le a férfi, kinek táskájából nagy mennyiségű kokain került elő. A rendőrök őt is, és a társát is letartóztatták, a nyomozás zajlik. News--Két kislány lehetett a nigériai öngyilkos merénylő http://www.life.hu/news/20161212-ket-kislany-robbanthatott-nigeriaban.htmlNigériában robbantottak öngyilkos merénylők, mint kiderült, két kislány lehetett a tettes. Legalább 17 ember sérült meg a merénylet során a forgalmas piacon. News--Megható! A beteg kisfiú a Télapó karjaiban halt meg http://www.life.hu/news/20161212-a-beteg-kisfiu-utolso-kivansaga-a-telapoval-valo-talalkozas-volt.htmlA 80 éves Eric Scmitt-Matzen a mai napig többször is sírva fakad, ha a kisfiúra gondol. News--Halottnak hitték Whitney Wheelert, aki gyakorlatilag feltámadthttp://www.life.hu/news/20161212-whitney-wheelert-halottnak-hittek.htmlWhitney Wheelerrel igazi csoda történt: a temetése után 5 héttel feltámadt a fiatal lány. News--Fantasztikus videó, mely karácsonyi hangulatba hoz http://www.life.hu/news/20161211-karacsonyi-video-mely-teged-is-rabul-ejt-budapest.htmlBolyki Balázsék a villamos közönségével énekeltek, melyet szerencsére videóra is vettek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.