Sebestyén Balázs segítséget kért: mobil házat szeretne venni

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
ház gyűjtés segítség Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs a közösségi oldalán tett közzé egy posztot, amelyben az emberek segítségét kéri egy nemes cél érdekében: egy bajba jutott családnak szeretne segíteni. 

Balázs a közösségi oldalán mesélt a bajba jutott családról, kiket támogatni szeretne. A Majosházán élő család otthona porig égett, márciusig kaptak kölcsönlakást, ám utána nem lesz hova menniük.

Nemes cél érdekében gyűjt Sebestyén Balázs Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Az édesanya, Elvira, pedagógiai asszisztens, a férje mentálhigiénés szakember. Egész életükben albérletben éltek, ám egyszer megelégelték, és elkezdtek azért dolgozni, hogy legyen egy saját házuk.

Ennek érdekében mindent feláldoztak:

nem jártak nyaralni, és semmilyen luxust nem engedtek meg maguknak. A szorgos munka árából vettek egy kis családi házat, amelyet további sok munka árán tavaly novemberben téliesíttetni is tudtak.

Ám a közelmúltban a ház leégett, szerencsére a család nem volt otthon, amikor a tragédia történt. Minden értékük, emlékük és holmijuk bent égett, nincs félretett pénzük az újrakezdéshez.

Balázs segíteni szeretne nekik egy mobil házzal, ehhez kezdeményezett pénzgyűjtést. Sokan nagylelkűnek gondolják a műsorvezető tevékenységét, de akad olyan kollégája is, aki nincs róla jó véleménnyel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.