önfeláldozás baleset gyermek apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A manchesteri Paul John megmentette kilencéves kislánya életét: ellökte gyermekét a közeledő autó elől, így azonban őt ütötték el.

Az édesapa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy két nappal a baleset után meghalt. Angela, a kislány karcolásokkal megúszta a balesetet. Az édesapán kívül még egy nőt és annak kétéves kisfiát is elsodorta az autó. A nőnek a karja tört el, a kicsinek szerencsére semmi baja nem lett.

A hős édesapa nem csak saját gyermekének életét mentette meg, halálával többek sorsát is megváltoztatta, ugyanis szervdonor volt – írja egy angol lap.

Itt a tavasz! A jövő héten 20 fok is lehethttp://www.life.hu/news/20170319-idojaras-a-jovo-heten-20-fok-is-lehet.htmlMég pár napig jó, ha magunknál tartjuk az esernyőnket, de a jövő hét második felében már élvezhetjük a napsütést is. NewsThinkstockGyászol a sportvilág! Elhunyt Patrick Neve, a Forma-1 legendás alakjahttp://www.life.hu/news/20170319-elhunyt-patrick-neve-forma-1-pilota.html67 éves korában meghalt a belga autóversenyző, Patrick Neve. News--Tévéinterjút adott az orvos, aki leöntötte lúggal a szeretője nemi szervéthttp://www.life.hu/news/20170318-teveinterjut-adott-az-orvos-aki-szeretoje-nemi-szervet-luggal-ontotte-le.htmlA nyilvánosság elé lépett az orvos, akit azzal vádolnak, hogy 2013-ban megkötözte és elkábította a szeretőjét, majd lúggal leöntötte a nő nemi szervét. NewsOrigoBalesetben elhunyt Janza Richárd ffjúsági világbajnok kajakózóhttp://www.life.hu/news/20170318-elhunyt-janza-richard-ffjusagi-vilagbajnok-kajakozo.htmlÖsszeütközött két autó Budapest III. kerületében, a Szentendrei úton szombat hajnalban. Ketten a helyszínen életüket vesztették. A Tények úgy tudja, hogy egyikük az ifjúsági kajak világbajnok, Janza Richárd volt.News--Hatalmas felháborodást keltenek Alison Jackson lesifotói (18+)http://www.life.hu/news/20170318-hatalmas-felhaborodast-keltenek-alison-jackson-lesifotoi.htmlAlison Jackson angol fotográfus lefotózta Anglia királynőjét, amint éppen a vécén ül, és Jack Nicholsont, amint meztelen nőkkel csúszdázik. Ezektől a lesifotóktól a lélegzeted is eláll! NewsOrigoNapokon át halott anyja mellett éldegélt a hároméves kislányhttp://www.life.hu/news/20170318-napokig-halott-anyja-mellett-elt-a-3-eves-kislany.htmlNapokig elhunyt édesanyjával élt kettesben egy hároméves kislány. Nem ment oviba és müzlit evett, mert azt talált otthon. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.