Megbénult a közlekedés a nem várt havazás miatt

Forrás: Csudai Sándor - Origo -
elakadás havazás időjárás közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly problémákat okoz országszerte a hirtelen jött havazás. Senki nem számított erre a tavasz kellős közepén. 

Sokszor riogatnak minket a meteorológusok, de azt senki nem akarta elhinni, hogy április közepén egy napon majd olyan havazásra fogunk ébredni, mintha február lenne. Éppen ezért

az egész országban komoly közlekedési problémák adódtak:

útlezárások, elakadt autók és egyéb nehézségek lassítják a forgalmat.

A különös időjárás miatt lezárták a 1111-es számú út, Esztergom felől Dobogókő irányába vezető útszakaszát. A rendőrök a forgalmat 33-as kilométerszelvénynél, a Látóhegyi útnál a 117-es számú útra, Pilisvörösvár felé terelik.

Figyelmeztetést adtak ki az egész országra a kegyetlen időjárás miatt
Képünk illusztráció Forrás: Csudai Sándor - Origo

Hasonló gondok vannak a 24-es főúton is, amelynek mátrai szakaszán személyisérüléssel járó baleset történt. Mivel az útszakasz járhatatlanul csúszóssá vált, a rendőrök ezt is lezárták.

A Gyöngyös felől érkezőket a főút 7-es kilométerénél, a Pálösvörösmarti útra terelik, valamint Parádsasvár irányából a 18-as kilométernél, a Galyatetői elágazónál korlátozzák a forgalmat - írta meg a Blikk.

Budapest összes megyéjére figyelmeztetést adtak ki, ezért mindenkit óvatos közlekedésre intenek.

Időjárás: figyelmeztetést adtak ki a szakadó hó és a széllökések miatt http://www.life.hu/news/20170419-szakado-ho-es-szellokesek-miatt-figyelmeztetest-adtak-ki.htmlEgy időre újra beköszöntött a tél, több helyen is adtak ki figyelmeztetést erős széllökések és hóesés miatt. News--Natascha Kampusch elmondta, mi volt fogságának legrosszabb pillanatahttp://www.life.hu/news/20170418-natascha-kampusch-elmondta-mi-volt-fogsaganak-legrosszabb-pillanata.htmlNatascha Kampuscht 10 éves korában rabolta el az utcáról Wolfgang Priklopil. Nyolc évig tartotta fogva a kislányt. Szexuálisan és fizikailag is bántalmazta. A lány 2006-ban szökött meg elrablójától, a férfi ezután öngyilkos lett, vonat alá ugrott. Kampusch megrendítő interjút adott a Mirrornak. News--Meghalt Sóskuti Márta, a Magyar Rádió műsorvezetőjehttp://www.life.hu/news/20170418-meghalt-soskuti-marta-a-magyar-radio-musorvezetoje.htmlKeddre virradóra hunyt el a Magyar Rádió egyik legnagyobb alakja, Sóskuti Márta. A legendás műsorvezető nevéhez több műsor is kötődik, mint a Reggeli csúcs és az Ötödik sebesség. 85. életévében távozott az élők sorából. NewsThinkstock44 éve ül börtönben Demeter Péter, aki meggyilkolta feleségéthttp://www.life.hu/news/20170418-44-eve-ul-bortonben-demeter-peter-aki-meggyilkolta-feleseget.htmlDemeter Péter előtt fényes jövő állt, gyönyörű felesége és virágzó vállalkozása volt, de egy csapásra mindent tönkretett. Meggyilkolta a modell kedvesét, amiért börtönbe csukták. Ő azonban nem nyugodott le, így végül többszörös életfogytiglanra ítélték. 84 évesen már élete felét a rács mögött töltötte.NewsNorthfoto117 éves a világ legidősebb üknagymamájahttp://www.life.hu/news/20170418-rabszolgakent-kezdte-a-vilag-legidosebb-embere.htmlÚj rekord került a tabella csúcsára Violet Mosse-Brownnak köszönhetően, aki a maga 117 évével jelenleg a világ legidősebb embere. NewsOrigoSzörnyű halált halt egy étteremben az öt éves kisfiúhttp://www.life.hu/news/20170417-szornyu-halalt-halt-egy-etteremben-az-ot-eves-kisfiu-beszorult-a-feje.htmlA gyermek a szüleivel vacsorázott a különleges atlantai forgóétteremben, amikor megtörtént a tragédia. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.