Kiderült: még több nőt vert át a magyar mulatós zenész

csaló zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy magyar mulatós zenész ugyanazzal a módszerrel vert át nőket: jóhiszeműségüket kihasználva több százezer forintot csalt ki tőlük. A becsapott nők hivatalos útra terelték a vitát, rendőrségi feljelentést tettek. A Fókusz riportja után, amit mi is feldolgoztunk, több áldozat is jelentkezett. 

A mulatós zenész egykori barátja is a kamerák elé állt, és megmutatta, hol aludt a férfi, amikor nem tudta máshol meghúzni magát. Azt is elmondta, hogy a mai napig a presszójában tárolja a zenész holmiját, de őt magát már nem lehet ott látni, pláne, hogy barátait is - mindig más-más ürüggyel - lehúzta pénzzel.

Csaba, a barát mellett egy újabb nő is jelentkezett, akitől ugyanúgy szedett ki pénzt a zenész, mint többi áldozatából. A csalót az RTL Klub most sem érte el telefonon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.