Floridai lövöldözés: így fogták el a középiskolai mészárlás elkövetőjét

Forrás: Josh Cohen -
Florida középiskola lövöldözés Valentin-nap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy floridai iskolában egy korábbi diák, Nicolas Cruz nyitott tüzet: 17-en haltak meg a lövöldözésben, sok a sérült. Elfogták a támadót.

Megnyomta a tűzjelzőt, megvárta, míg kijönnek a tantermekből a tanulók, utána kezdett el lövöldözni a floridai Parkland egyik középiskolájában egy korábbi diák. A 19 éves Nicolas Cruzt annak idején eltanácsolták az iskolából. A lövöldöző 17 ember életét oltotta ki, köztük vannak diákok és felnőttek is, valamint további 14 ember szerzett sérüléseket, néhányuk súlyosat.

Elfogták a Valentin-napi, középiskolai mészárlás elkövetőjét Forrás: Josh Cohen

Voltak olyan diákok, akik kétségbeesetten rohantak ki az épületből, mások a tanteremben próbáltak menedéket találni. A rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre, sikerült is elfogniuk a gyanúsítottat. „Számos halálos áldozat van. Ez egy borzalmas helyzet. Borzalmas nap ez a számunkra"mondta Robert Runcie, a megyei főfelügyelő.

Tizenhét halottja van a floridai iskolai lövöldözésnekhttp://www.life.hu/news/20180215-tizenhet-halottja-van-a-floridai-iskolai-lovoldozesnek.htmlLegkevesebb tizenhét halottja van annak a lövöldözésnek, amely szerdán délután történt a floridai Parkland városka középiskolájában. A kórházakban ápolt sebesültek száma tizenhat.News--Németh Lajos elárulta, mikor jön a tavasz - Videóhttp://www.life.hu/news/20180214-nemeth-lajos-elarulta-mikor-jon-a-tavasz-video.htmlNémet Lajos elárulta, mikor jön az igazi tavasz: szerinte március első felében még biztosan nem emelkedik plusz 15 fok fölé a hőmérséklet. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoMichael Schumacher pályafutásáról készítettek videót a pilóta rajongóihttp://www.life.hu/news/20180214-schumacher-palyafutasarol-keszitettek-videot-a-pilota-rajongoi.htmlMichael Schumacher pályafutásáról készítettek videót a pilóta rajongói, így tisztelegnek a legenda előtt: még mindig reménykednek a gyógyulásában. NewsAFPA Kékesen már félméteres a hóhttp://www.life.hu/news/20180214-a-kekesen-mar-felmeteres-a-ho-tel.htmlAz elmúlt napok havazásának köszönhetően az országban több helyen igen vastag hóréteg alakult ki. Kékestetőn már 51 centimétert mértek. News--Megrázó fotók készültek a Nagytétényi úti autóbalesetrőlhttp://www.life.hu/news/20180214-megrazo-fotok-keszultek-a-nagytetenyi-uti-autobalesetrol-budapest.htmlSúlyos autóbaleset történt kedd este Budapest XXII. kerületében: egy ember életét vesztette. News--A francia Fred Vergnoux lehet Hosszú Katinka új edzőjehttp://www.life.hu/news/20180214-a-francia-fred-vergnoux-lehet-hosszu-katinka-uszono-uj-edzoje-ferje-shane-tusup-utan.htmlA minap Hosszú Katinka utalt arra, hogy egészen biztosan nem férje, Shane Tusup lesz az edzője a továbbiakban, és arról is lehet olvasni, hogy a házaspár tagjai nem is találkoznak egymással, így félő, hogy kapcsolatukat már nem lehet helyrehozni. Most pedig felmerült egy név: lehet, hogy megvan a világklasszis úszónő új edzője. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.