Vladimir Putyin foci vb 2018 arany érem aranyérem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többen is készítettek videót arról a jelenetről, amikor a francia válogatott átveszi a győzelemért járó aranyérmeket. Ám egy Vladimir Putyin orosz elnök mögött álló nő zsebre tette az egyiket. 

Már szinte senki előtt nem titok, hogy a franciák nyerték meg a 2018-as labdarúgó-világbajnokságot. Amikor a csapat átvehette Vladimir Putyin orosz elnöktől az érmeket, egy meglepő dolog történt.

A Metro cikke szerint ugyanis az elnök akarhatott egy nagyon különleges emléket a világbajnokságról. A jelenetről készült videókon jól látszik, hogy a mögötte álló nővel váltanak néhány szót, majd a nő gyorsan a zsebébe csúsztat egy érmet, amiből szerencsére így is jutott mindenkinek.

A videó bejárta az internetet, a medál elcsenésének oka azonban még nem ismert.

Az elnökök megkapják az ufókról szóló jelentésekethttp://www.life.hu/news/20180716-az-elnokok-megkapjak-az-ufokrol-szolo-jelenteseket.htmlÉvekkel ezelőtt készült egy orosz dokumentumfilm Men in black címmel, amely nem az amerikai film orosz változata, hanem állítólag egy hiteles bemutatása az UFO-kérdésnek. NewsOrigoAz áldozata péniszét levágó Cs. Gábor dolgozni szeretne a börtönbenhttp://www.life.hu/news/20180716-az-aldozata-peniszet-levago-cs-gabor-dolgozni-szeretne-a-bortonben.htmlEgy fiatal nő miatt szurkálta össze a felismerhetetlenségig vetélytársát Cs. Gábor, majd az áldozat péniszét is levágta. a férfi tettéért börtönbe került, kiderült, hogy dolgozni szeretne a rács mögött. NewsOrigoFoci vb: Így örültek Zágrábban a horvát 2. helynekhttp://www.life.hu/news/20180715-horvatorszag-masodik-lett-a-2018as-labdarugovilagbajnoksagon.htmlMint ismeretes, Franciország nyerte a 2018-as labdarúgó-világbajnokságot, Horvátország pedig alulmaradt a döntőben. A franciák ünneplését korábbi cikkünkben már bemutattuk, most pedig jöjjön a horvát szurkolók öröme Zágrábból. News--Folytatódik a meleg, de változékony időjáráshttp://www.life.hu/news/20180716-folytatodik-a-meleg-de-valtozekony-idojaras.htmlA következő napokban is változékony lesz az időjárás: a sok napsütés mellett többször várható zápor, zivatar, a szél erős, akár viharos is lehet. Komolyabb lehűlés nem várható, néhol csak 25 fok körül alakulnak a maximumok, a hétvégén viszont akár 33 Celsius-fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.News--Foci vb: Franciaország nyerte a világbajnokságothttp://www.life.hu/news/20180715-2018ban-franciaorszag-nyerte-meg-labdarugovilagbajnoksag-dontojet.htmlA Les Bleus története során második világbajnoki címét szerezte meg július 15-én Moszkvában. A 2018-as labdarúgó-világbajnokság döntőjében Horvátország maradt alul. News--Egy mozgólépcső aljában akarta megkérni szerelme kezét: hatalmas balhé lett belőlehttp://www.life.hu/news/20180715-egy-mozgolepcso-aljaban-akarta-megkerni-szerelme-kezet-hatalmas-balhe-lett-belole.htmlEgy zsúfolt pláza mozgólépcsőjénél akarta megkérni szerelme kezét egy férfi: hatalmas balhé lett belőle.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.