Halott kislány szellemét fotózták le

halott kislány szellem Google Street View
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többen is két szellemet véltek felfedezni a Google egyik fotóján. Szerintük egy kislány és gyilkosa látható a felvételen.

Furcsa jelenséget szúrtak ki szemfülesek a Google Street View egyik fotóján. A felvétel egy texasi temetőben készült és olyan, mintha egy kislány szelleme nézne ki egy fatörzs mögül.

Ha pedig jobban megnézzük, hátul is látható egy kapucnis alak, ő vélhetően a kislány gyilkosa lehet.

Pénteken hidegfront éri el hazánkathttp://www.life.hu/news/20180914-penteken-hidegfront-eri-el-hazankat-idojaras.htmlPénteken hidegfront okozhat nyugaton, északnyugaton elszórt záporokat, zivatarokat. A szél is megélénkül. News--Állítólag két magyar sportoló szexuális kapcsolatot létesített egy 11 éves gyerekkelhttp://www.life.hu/news/20180914-allitolag-ket-magyar-sportolo-szexualis-kapcsolatot-letesitett-egy-11-eves-gyerekkel.htmlSajtóértesülések szerint feljelentés érkezett a rendőrségre két magyar sportolóval szemben azért, mert állítólag szexuális kapcsolatot létesítettek egy 11 éves kislánnyal. News--Michael Nice azt állítja, hogy Tupac még mindig élhttp://www.life.hu/news/20180913-michael-nice-azt-allitja-hogy-tupac-meg-mindig-el.htmlMagánrepülővel menekítette ki az országból Tupac Shakurt nem sokkal azután, hogy lelőtték - állítja egy Michael Nice nevű férfi. News--Hurrikán csap le hétfőn Európában, Anglia partjainálhttp://www.life.hu/news/20180913-hurrikan-csap-le-hetfon-europaban-anglia-partjainal.htmlA Helene nevű hurrikán hétfőn éri el Európa partjait. Az egyes erősségű vihar 119-153 kilométeres szelet generálhat. News--A Cambridge Egyetem hallgatói ledobták a ruháikat egy naptárfotózás kedvéérthttp://www.life.hu/news/20180913-a-cambridge-egyetem-hallgatoi-ledobtak-a-ruhaikat-egy-naptarfotozas-kedveert.htmlMinden ruhájuktól megszabadultak a Cambridge Egyetem hallgatói egy jótékonysági naptárfotózás kedvéért. NewsOrigoElső fokon életfogytiglani szabadságvesztésre ítélték a Teréz körúti robbantás vádlottját, P. Lászlóthttp://www.life.hu/news/20180912-eletfogytiglani-szabadsagvesztesre-iteltek-a-terez-koruti-robbantas-vadlottjat-p-laszlot.htmlA Teréz körúti robbantás elkövetőjét életfogytiglani szabadságvesztésre ítélték első fokon. Leghamarabb 25 év múlva szabadulhat. NewsFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.