Lecsapott a Florence hurrikán az Amerikai Egyesült Államok keleti partvidékén

Forrás: AFP/NOAA/RAMMB -
ítéletidő Amerikai Egyesült Államok vihar Florence hurrikán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Florence hurrikán elérte az Amerikai Egyesült Államok keleti partvidékeit. Hatalmas a pusztítás.

Elérte az Amerikai Egyesült Államok keleti partvidékét a Florence hurrikán. Az ítéletidő óriási széllel és özönvízszerű esővel érkezett, a helyiek hatalmas árvizekre készülhetnek.

A BBC azt írja, eddig több mint 150 ezren maradtak áram nélkül, és 1 millió embert telepítettek ki Észak-Karolina, Dél-Karolina és Virginia partvidéki területein.

Az alacsonyabb területeket teljesen elöntötte a víz, több halálos áldozat is van. A legnagyobb veszélyben a folyók mentén élők vannak. Több ezren átmeneti szállásokon kerestek menedéket.

A Florence hurrikán fentről nézve Forrás: AFP/NOAA/RAMMB

Pénteken hidegfront éri el hazánkathttp://www.life.hu/news/20180914-penteken-hidegfront-eri-el-hazankat-idojaras.htmlPénteken hidegfront okozhat nyugaton, északnyugaton elszórt záporokat, zivatarokat. A szél is megélénkül. News--Állítólag két magyar sportoló szexuális kapcsolatot létesített egy 11 éves gyerekkelhttp://www.life.hu/news/20180914-allitolag-ket-magyar-sportolo-szexualis-kapcsolatot-letesitett-egy-11-eves-gyerekkel.htmlSajtóértesülések szerint feljelentés érkezett a rendőrségre két magyar sportolóval szemben azért, mert állítólag szexuális kapcsolatot létesítettek egy 11 éves kislánnyal. News--Michael Nice azt állítja, hogy Tupac még mindig élhttp://www.life.hu/news/20180913-michael-nice-azt-allitja-hogy-tupac-meg-mindig-el.htmlMagánrepülővel menekítette ki az országból Tupac Shakurt nem sokkal azután, hogy lelőtték - állítja egy Michael Nice nevű férfi. News--A Cambridge Egyetem hallgatói ledobták a ruháikat egy naptárfotózás kedvéérthttp://www.life.hu/news/20180913-a-cambridge-egyetem-hallgatoi-ledobtak-a-ruhaikat-egy-naptarfotozas-kedveert.htmlMinden ruhájuktól megszabadultak a Cambridge Egyetem hallgatói egy jótékonysági naptárfotózás kedvéért. NewsOrigoTűvel combon szúrt egy nőt egy drogos az 1-es villamosonhttp://www.life.hu/news/20180913-tuvel-combon-szurt-egy-not-egy-drogos-az-1es-villamoson.htmlAz 1-es villamoson szúrt combon egy drogos egy anyát, aki sokkos állapotba került a történtek után. A nő kivizsgálásokra jár, ám amíg nincs eredmény, pokol az élete. News--Első fokon életfogytiglani szabadságvesztésre ítélték a Teréz körúti robbantás vádlottját, P. Lászlóthttp://www.life.hu/news/20180912-eletfogytiglani-szabadsagvesztesre-iteltek-a-terez-koruti-robbantas-vadlottjat-p-laszlot.htmlA Teréz körúti robbantás elkövetőjét életfogytiglani szabadságvesztésre ítélték első fokon. Leghamarabb 25 év múlva szabadulhat. NewsFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.