Fordulat az eltűnt villanyszerelők ügyében: megtalálták Orlik Vilmos autóját

bűntény gyilkosság É. Imre eltűnés Mácsik Zoltán Orlik Vilmos nyomozás autó villanyszerelő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb bizonyíték került elő az eltűnt villanyszerelők, Orlik Vilmos és Mácsik Zoltán ügyében. A három éve eltűnt villanyszerelő autóját megtalálták a gyanúsított É. Imre egyik rokonánál. 

Két eltűnt villanyszerelő is köthető a gyanúsított É. Imréhez, a néhány hónappal ezelőtt elűnt Mácsik Zoltánnak és a három évvel ezelőtt eltűnt Orlik Vilmosnak is pénzzel tartozott.

A Ripost megtudta, hogy a rendőrség nemrégiben É. Imre unokatestvérénél foglalta le a több mint 3 éve eltűnt Orlik Vilmos autóját. Megkeresték a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságot, akik kérdésükre a következőt válaszolták:

"Írásban feltett kérdéseivel kapcsolatban tájékoztatom, hogy értesülésük helytálló, miszerint az Ön által említett gépkocsi lefoglalásra került, azonban a nyomozás érdekeire tekintettel a lefoglalás körülményeivel kapcsolatosan bővebb tájékoztatást nem áll módunkban adni. A gyanúsítás valóban megtörtént a másik eltűnt személy kapcsán is, így jelenleg az ügyben hatóságunk előre kitervelten, nyereségvágyból, több emberen elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást."

A rendőrség lefoglalta a keresett autót (Képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

A Toyota típusú gépkocsit egyébként a pár száz lelkes Romándon találták meg. A Bors megkereste É. Imre unokatestvérét is.

"Imre felhívott annak idején, hogy hozna egy autót, megkérdezte, leteheti-e nálam egy időre. Igent mondtam, hiszen akkor ez ártatlan szívességnek tűnt. Egy óra múlva meg is jelent a rendszám nélküli kocsival. Aztán többször hívtam, hogy megérdeklődjem, meddig marad itt, de fel sem vette a telefont" - mondta a lapnak a férfi. Amikor látta a felhívást az autóról, azonnal a pannonhalmi rendőrségre ment. A rendőrök ezután lefoglalták az autót, három hónapja pedig megkapta az értesítést, hogy az ő részéről lezárult a nyomozás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.