Az előrejelzések szerint március első felében érkezhet a tavasz

tavasz március időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az előrejelzések szerint március első felében köszönthet be a tavaszi időjárás.

Bár még javában tombol a tél, sokan már a tavaszt és az enyhülést várják. Vajon idén hamarabb beköszönt a melegebb évszak? Vagy még tavasszal is fagyoskodni fogunk? Az AccuWeather előrejelzése szerint március első, második hetében érkezhet meg az igazán jó idő.

Az oldal március 8–10-e környékétől jósol éjszakánként is pluszokat. Ekkor a nappali hőmérséklet már akár 10 fokig is emelkedhet. Sok napsütés és kevés csapadék várható.

Ez várhat ránk március elején Forrás: accuweather.com
A vérhold az összeesküvés-elméletek hívői szerint a világvége eljövetelét jelzihttp://www.life.hu/news/20190122-a-verhold-az-osszeeskuves-elmeletek-hivoi-szerint-a-vilagvege-eljovetelet-jelzi.htmlA vérhold az összeesküvés-elméletek hívői szerint a világvégét jelzi. News--A kizárt védő szerint sok az eljárási hiba VV Fanni ügyébenhttp://www.life.hu/news/20190122-a-kizart-vedo-szerint-sok-az-eljarasi-hiba-vv-fanni-ugyeben.htmlDr. Brodmann Péter – a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László korábbi védője – szerint sok minden nem stimmel az üggyel kapcsolatban, rengeteg az eljárási hiba. News--Több megyére figyelmeztetést adtak ki a havazás miatthttp://www.life.hu/news/20190122-tobb-megyere-figyelmeztetest-adtak-ki-a-havazas-miatt.htmlTöbb megyére figyelmeztetést adtak ki keddre a havazás miatt. A Magyar Közút a téliesebb útviszonyokra figyelmeztet.News--Németh Lajos szerint nagy havazás jön a hétenhttp://www.life.hu/news/20190121-nemeth-lajos-szerint-nagy-havazas-jon-a-heten.htmlNémeth Lajos elárulta, a hét második felében csapadékosra fordul az időjárás, néhol akár 10 centiméternél is több hó hullhat. NewsOrigoMagyar férfi lövöldözött Los Angelesbenhttp://www.life.hu/news/20190121-magyar-ferfi-lovoldozott-los-angelesben.htmlLos Angeles-i otthonában lövöldözött egy magyar férfi. Még a rendőrség kiérkezése után is lőtt. Végül kioltotta saját életét. NewsOrigoKiszivárogtak az e-mailek, jelszavak, sokan nem érzik biztonságban az adataikathttp://www.life.hu/news/20190118-kiszivarogtak-az-emailek-jelszavak-sokan-nem-erzik-biztonsagban-az-adataikat.htmlVajon vannak-e olyanok, akik az adataik tudatosabb védelmét, a social media biztonságosabb használatát tűzik ki újévi célként? Fontos lenne pedig erre is gondolni, hiszen egy friss kutatás megmutatta, hogy minden ötödik felhasználó személyes adatával éltek már vissza valamilyen formában, így a többségnek már megfordult a fejében az is, hogy törli profilját. Hogy ne ez legyen a megoldás, a biztosítótársaság szakértő segítségével olyan tanácsokat gyűjtött össze, amelyekkel biztonságosabbá tehetjük a közösségi felületek használatát. Annak fényében is fontos ez, hogy kiderült: a napokban 770 millió e-mail szivárgott ki. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.