Az esküvőn pofozta fel a férj a feleségét – Videó

Forrás: Youtube/pubg jamaica pubg -
pofon esküvő feleség videó férj vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Durva videó került fel az internetre: a férj az esküvőn pofozta fel a feleségét. 

Néhány hete került fel egy videó az internetre, amely egy megdöbbentő jelenetet mutat be. Egy esküvőn készült a videó, a pár nagy napja azonban nem volt túl boldog. A feleség szomorkásan ácsorgott a férje mellett, aki éppen az esküvői tortát kóstoltatta meg vele, ezután a hagyományokat követve a feleség is adott a férjének.

Az esküvőn pofozta fel a férj a feleségét Forrás: Youtube/pubg jamaica pubg

Csakhogy a nő szerette volna megviccelni élete párját, ezért mielőtt beleharaphatott volna a férfi, a nő elhúzta a szája elől a falatot. Ezen azonban nagyon feldühödött a férfi, és egy hatalmas pofont kevert le a feleségének. A násznép megdöbbent, és nyugtatgatni kezdték a férfit. Azt nem tudni, hogy pontosan mikor készült a felvétel, és hogy hol, de az biztos, hogy bármikor is történt, nagyon szomorú.

Egy üzletben a polcok között pisilt egy nő Kínában – videóhttp://www.life.hu/news/20190307-egy-uzletben-a-polcok-kozott-pisilt-egy-no-kinaban.htmlEgy kínai nő úgy gondolta, betér egy üzletbe és a polcok között pisil egyet. NewsOrigoBelehalt a pénisznagyobbító műtétbe a milliomos kereskedőhttp://www.life.hu/news/20190307-belehalt-a-penisznagyobbito-mutetbe-a-milliomos-kereskedo.html65 éves korában, pénisznagyobbító műtét közben elhunyt Ehud Arye Laniado milliárdos gyémántkereskedő. NewsOrigoMegszólalt a férfi, aki beesett a 4-es metró alá (18+)http://www.life.hu/news/20190307-megszolalt-a-ferfi-aki-beesett-a-4es-metro-ala.htmlNyilatkozott az a férfi, aki pár napja beesett a 4-es metró alá. Szerencsére túlélte az esetet. NewsFotó: Mudra László - OrigoErre használhatod a banán héjáthttp://www.life.hu/news/20190307-erre-hasznalhatod-a-banan-hejat.htmlA banán nemcsak finom, de egészséges is, ráadásul a héját is fel lehet használni. Ne dobd a kukába! News--Alkotója elpusztította Momót, az internetes rémlénythttp://www.life.hu/news/20190307-alkotoja-elpusztitotta-momot-az-internetes-remlenyt.htmlKeisuke Aiso volt annak a szobornak az alkotója, amelyet később egy szörnyű internetes kihívásra használtak, ám most elpusztította Momót. NewsOrigoTinédzsert gázolt a vonat Monorierdőnélhttp://www.life.hu/news/20190307-tinedzsert-gazolt-a-vonat-monorierdonel.htmlMonorierdőnél gázolt halálra egy tinédzsert a vonat: Szabolcs állítólag zenét hallgatott, így lépett a szerelvény elé. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.