Egy héten belül megoldhatják a Madeleine McCann-ügyet egy DNS-mintának köszönhetően

Forrás: Getty Images -
vizsgálat DNS-minta nyomozás bizonyíték DNS Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Áttörést érhetnek el a nyomozók egy héten belül Maddie McCann ügyében. Nagyon fontos DNS-mintákat tesztelnek újra – állítja egy igazságügyi szakértő.

Dr. Mark Perlin igazságügyi szakértő felajánlotta, hogy újratesztelnek 18 DNS-mintát, amiknek a korábbi vizsgálatok alapján nem volt "meggyőző" eredményük. A szakértő úgy gondolja, hogy a pittsburghi laboratóriumában alkalmazott új technikáknak köszönhetően kideríthetik, mi történt Maddie-vel. Perlin elmondta, hogy az adatoktól függően egy-két hetet vesznek igénybe a vizsgálatok.

Madeleine McCann 2007-ben tűnt el a szülők szállodai szobájából egy portugál nyaralóhelyen Forrás: Getty Images


Madeleine eltűnésekor, 2007-ben DNS-mintákat gyűjtöttek be a nyaralóban található tárgyakról, a szülőktől és a bérelt autójukból, miután a rendőrkutyák állítólag jelezték a "halál illatát". A legfontosabb minta, ami perdöntő lehet, egy ezüst Renault Scenic csomagtartójából származhat, amit a szülők a kislány eltűnése után 25 nappal béreltek Praia da Luzban. 12 évvel ezelőtt a rendőrök akkor értek zsákutcába, amikor ezeknek a mintáknak nem volt meggyőző eredményük. Perlin szerint azonban a legújabb technikáknak köszönhetően a mostani vizsgálatok új eredményeket hozhatnak, és végre megoldhatják az ügyet – írta a The Sun.

Így köszöntette fel születésnapján II. Erzsébetet Harry herceg és Meghan hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20190421-ii-erzsebet-szuletesnap-harry-herceg-es-meghan-hercegne-koszontes.htmlTegnap, április 21-én ünnepelte 93. születésnapját Erzsébet királynő. Harry herceg és várandós felesége, Meghan hercegné így köszöntötte az uralkodót hivatalos Insta-oldalukon. TV + Sztárok--Ezek a hírességek kerültek fel a Time legbefolyásosabb embereinek 100-as listájárahttp://www.life.hu/sztarok/20190418-ezek-a-hiressegek-kerultek-fel-a-time-legbefolyasosabb-embereinek-100as-listajara.htmlKiderült, kik kerültek fel a Time magazin legbefolyásosabb embereinek 100-as listájára. TV + Sztárok--Jól van az Ázsia Express 2 Srí Lankán is forgató stábja: már Indiában vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20190421-jol-van-az-azsia-express-2-sri-lankan-is-forgato-stabja-mar-indiaban-vannak.htmlAhogy megírtuk, három keresztény templomot és négy szállodát ért robbantásos támadás húsvétvasárnap délelőtt Srí Lankán, közel 180 ember meghalt. Időközben egy nyolcadik robbanás is történt, az ország kormánya pedig kijárási tilalmat rendelt el. A tragédia kapcsán közleményt adott ki a TV2, ugyanis az Ázsia Expressz 2. forgatásának is az egyik helyszíne Srí Lanka. TV + SztárokOrigoTóth Vera: „A nyuszi nem játék”http://www.life.hu/sztarok/20190421-toth-vera-gyerekkori-foton-a-nyuszi-nem-jatek.htmlInstagramján osztott meg magáról gyerekkori fotót Tóth Vera, amellyel fontos dologra hívta fel a figyelmet. TV + SztárokOrigoGáspár Bea elárulta: kiközösítették a celebek a Konyhafőnök VIP-benhttp://www.life.hu/sztarok/20190420-gaspar-bea-elarulta-kikozositettek-a-celebek-a-konyhafonok-vipben.htmlGáspár Bea elárulta, hogy a Konyhafőnök VIP-ben kiközösítették őt celebtársai. Mindenki Kovács Kati olimpikonnak szurkolt, aki Bea elmondása szerint nagyon sportszerűtlenül viselkedett. TV + SztárokOrigoJakabos Zsuzsa úszónő bikiniben spárgázott – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190420-jakabos-zsuzsa-uszono-bikiniben-spargazott-fotot.htmlMicsoda fotót tett közzé a közösségi oldalán Jakabos Zsuzsa! Így élvezi az első napsugarakat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.