Madeleine McCann eltűnése: 13 gyanúsítottja van a rendőrségnek

Forrás: Getty Images -
gyanúsított eltűnés nyomozás Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folytatódik a nyomozás Madeleine McCann után: 13 gyanúsítottja van a rendőrségnek. 

Madeleine McCann több mint 10 éve tűnt el, és hiába nyomoznak nagy erőkkel, eddig szinte semmilyen nagy eredményt nem tudtak felmutatni a nyomozók. A vizsgálat azonban továbbra is folyik, a legfrissebb hírek szerint a rendőrség 13 gyanúsítottra vadászik. Mindannyian gyanúsan viselkedtek abban az időben a portugál apartman környékén, ahonnan a gyermeket elrabolták.

Madeleine McCann több mint 10 éve tűnt el Forrás: Getty Images

Az egyik gyanúsítottról kiderült, hogy több gyermekkel is létesített szexuális kapcsolatot, egy másikat pedig elkergettek a nyaralóövezetből, miután megkörnyékezett egy kislányt. Mások azzal az ürüggyel ólálkodtak az apartman körül, hogy pénzt gyűjtenek egy árvaháznak, másik két gyanúsítottat pedig egy kislánnyal láttak, aki Madeleine korabeli volt. A nyomozásra extra forrásokat kaptak – írja a Daily Star.

Egy rendőr állítja, életben lehet a 12 éve eltűnt Maddie McCann

Egy rendőr állítja, hamarosan megoldódhat Maddie McCann eltűnésének rejtélye. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Forgalmas utcán lőtt a saját péniszébe egy férfihttp://www.life.hu/news/20190507-forgalmas-utcan-lott-sajat-peniszebe-egy-ferfi.htmlRendkívüli baleset történt a Nebraska államban található Lincolnban. Egy férfi a nyílt utcán véletlenül belelőtt a saját péniszébe. Most eljárás indult ellene. NewsOrigoAz édesanya szerint 12 éves kislánya egy sorozat miatt lett öngyilkoshttp://www.life.hu/news/20190507-az-edesanya-szerint-12-eves-kislanya-egy-sorozat-miatt-lett-ongyilkos.htmlEgy sorozatot vádol kislánya öngyilkossága miatt egy édesanya. NewsThinkstock12 éve integet a diákoknak, most több százan búcsúztatták az idős hölgyethttp://www.life.hu/news/20190507-12-eve-integet-a-diakoknak-most-tobb-szazan-bucsuztattak-az-idos-holgyet.html2007 óta minden hétköznap integet az iskolába induló gyerekeknek a 88 éves Tinney Davidson. Most idősek otthonába költözik. Viszonzásképp a sok szeretetért, több száz diák búcsúztatta az idős hölgyet. News--Időjárás: Németh Lajosnak rossz hírei vannak, újabb csapadék jönhttp://www.life.hu/news/20190506-idojaras-nemeth-lajosnak-rossz-hirei-vannak.htmlNémeth Lajos elárulta, a következő másfél hétben marad a változékony időjárás. NewsOrigoPolipot tapasztott az arcára a lány, hogy aztán megmutassa, hogyan kell leszedni – videóhttp://www.life.hu/news/20190506-polipot-tapasztott-az-arcara-a-lany-hogy-aztan-megmutassa-hogy-kell-leszedni-video.htmlSokan szeretik a tenger gyümölcseit, ám inkább a tányéron, mint az arcukon. Ez a lány most nem a polip elkészítését mutatta be, hanem azt, hogyan kell leszedni, ha esetleg az arcunkon landol az állat. NewsOrigo10 év múlva a Föld közelében húz el egy aszteroidahttp://www.life.hu/news/20190505-10-ev-mulva-a-fold-kozeleben-huz-el-egy-aszteroida.htmlA NASA arra figyelmeztet, hogy tíz év múlva egy hatalmas aszteroida fog elhúzni a Föld mellett. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.