Dunai hajóbaleset: összeroppant a Hableány matrózának családja

Hableány matróz Dunai hajóbaleset család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen összetört a Hablány matrózának édesanyja, miután csütörtökön megtalálták fia holttestét. Sem az asszony, sem a férfi testvére nem volt képes arra, hogy azonosítsa a holttestet. A család ügyvédje a TV2 Tények című műsorának nyilatkozott.

Magyar György, a család ügyvédje elmondta, a család rettenetes állapotban van. Az édesanya már csütörtökön érezte, hogy nagy baj van, mikor meghallották, hogy kifogtak valakit a Dunából. Azóta tulajdonképpen nincs magánál. Sem az édesanya, sem a férfi testvére nem tudta azonosítani a holttestet, végül a sógornője állapította meg, hogy róla van szó. Senkinek sem tudnak nyilatkozni, nem tudják felfogni, hogy mi történt.



Dunai hajóbaleset: négy hevedert vezetnek át a Hablány alatt a kiemeléshezhttp://www.life.hu/news/20190607-dunai-hajobaleset-negy-hevedert-vezetnek-at-a-hablany-alatt-a-kiemeleshez.htmlA műszaki egyetem mérnökeinek számításai alapján négy drótkötélheveder kell a szerencsétlenül járt Hableány hajó kiemeléséhez – jelentette be a Terrorelhárítási Központ (TEK) társadalmi kapcsolatokért felelős osztályának vezetője pénteken Budapesten. NewsOrigoDunai hajóbaleset: az áldozatot átölelve kellett a folyó medrében pihennie a kimerült búvárnakhttp://www.life.hu/news/20190607-dunai-hajobaleset-az-aldozatot-atolelve-kellett-a-folyo-medreben-pihenni-a-kimerult-buvarnak.htmlAz egyik búvár annyira kimerült a merülés során, hogy az egyik áldozatot átölelve a Duna medrében, a Hableány roncsánál kellett egy darabig feküdnie, míg összeszedte magát. NewsOrigoDunai hajóbaleset: 15 hajóval kutatja az eltűnteket a rendőrséghttp://www.life.hu/news/20190607-dunai-hajobaleset-15-hajoval-kutatja-az-eltunteket-a-rendorseg.htmlA Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság több mint 200 kilométernyi Duna-szakaszon 15 hajóval kutatja a dunai hajóbaleset során eltűnteket egészen az országhatárig - közölte a kapitányság vezetője pénteken sajtótájékoztatón, Budapesten. NewsOrigoÚjabb Viking hajó balesetezetthttp://www.life.hu/news/20190607-ujabb-viking-hajo-balesetezett.htmlÚjabb Viking hajó balesetezett a Dunán. News--Dunai hajóbaleset: a Viking Cruises állítja, hogy a Viking Sigyn kapitánya nem kapitányként szolgált a hollandiai baleset idejénhttp://www.life.hu/news/20190607-dunai-hajobaleset-a-viking-cruises-allitja-hogy-a-viking-sigyn-kapitanya-nem-kapitanykent-szolgalt-a.htmlA budapesti, dunai hajószerencsétlenségnél a Viking Sigynt irányító ukrán kapitány az áprilisban Hollandiában történt baleset idején nem kapitányként szolgált az érintett hajón - állította csütörtökön a Viking Cruises hajózási vállalat szóvivője a Reuters hírügynökségnek nyilatkozva.News--Dunai hajóbaleset: azonosítottak két újabb áldozatot, egyikük magyarhttp://www.life.hu/news/20190607-azonositottak-ket-ujabb-aldozatot-egyikuk-magyar.htmlAzonosították a múlt heti dunai hajóbaleset két, a vízből csütörtökön kiemelt halálos áldozatát, egyikük dél-koreai, másikuk magyar - közölte a rendőrség este a police.hu honlapon. NewsOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.