Veszprémvarsány mentőautó autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálos baleset történt a 82-es főúton, Veszprémvarsánynál szombaton, két autó ütközött össze – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrségi honlapon. Az egyik jármű mentőautó volt.

A rendőrség közleménye szerint az eddig tisztázatlan körülmények között történt karambolban egy ember a helyszínen meghalt. A műszaki mentés és a helyszínelés idejére a főutat lezárták, a forgalmat elterelik.

Zalavári Borbála, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese közölte, hogy az esetkocsit egy megindult szüléshez riasztották, megkülönböztető jelzéssel közlekedett, amikor egy személyautó nekiütközött.
A baleset következtében egy nő a helyszínen életét vesztette, egy férfit súlyos sérülésekkel mentőhelikopter szállított kórházba. A mentőegység tagjai könnyebb sérüléseket szenvedtek, őket is kórházba vitték – közölte a sajtóügyeletes.

Időjárás: ekkor lesz végre újra nyári meleghttp://www.life.hu/news/20190713-idojaras-ekkor-lesz-vegre-ujra-nyari-meleg.htmlAz elmúlt napokban hűvösebb idő és viharok, záporok jellemezték az időjárást: eddig tart a lehűlés. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoTöbb kilométeres torlódás az M0-son: súlyos baleset történthttp://www.life.hu/news/20190713-tobb-kilometeres-torlodas-az-m0son-sulyos-baleset-tortent.htmlSúlyos baleset miatt alakult ki több kilométeres torlódás az M0-son. NewsOrigoSzemtanú vallott a horvát fizetőkapunál történt balesetről: "Brutális látvány volt"http://www.life.hu/news/20190713-szemtanu-vallott-a-horvat-fizetokapunal-tortent-balesetrol-brutalis-latvany-volt.htmlSzörnyű baleset történt a horvát autópálya fizetőkapujánál, egy magyar család súlyosan megsérült. Egy szemtanú elmondta, mit látott a történtekből. News--Így dühöngött a győri szökőkútban szexelő nő - Videó (18+)http://www.life.hu/news/20190713-igy-duhongott-a-gyori-szokokutban-szexelo-no.htmlA győri szökőkútban szexelő nő gusztustalanul beszélt az őt kérdőre vonó fiatalokkal. News--Dunai hajóbaleset: Így búcsúztatták a Hableány kétfős legénységéthttp://www.life.hu/news/20190713-igy-bucsuztattak-a-hableany-ketfos-legenyseget.htmlA dunai hajóbalesetben elhunyt kapitányt és matrózt a kollégái és a családjaik búcsúztatták el a Duna vizén. NewsOrigo150-nel hajtott és telefonált a BMW-s, aki letarolta a magyar családot Horvátországbanhttp://www.life.hu/news/20190712-150nel-hajtott-es-telefonalt-a-bmws-aki-letarolta-a-magyar-csaladot-horvatorszagban.htmlA Ripost információi szerint egy 35 éves horvát férfi vezette azt a BMW-t, amelyik az autópálya fizetőkapujánál letarolta egy magyar család autóját. 150-nel száguldott, miközben telefonált. News




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.