Meghalt egy parasportoló az evezős világbajnokságon: vizsgálják a tragédia körülményeit

Forrás: Thinkstock -
evezős vb halál tragédia parasport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt egy paraevezős az Ausztriában zajló evezős világbajnokságon.

Szerdán, edzés közben borult be a vízbe a fehérorosz paraevezős, írta meg a BBC. Bár a mentőhajó azonnal elindult, a férfi addigra elsüllyedt. Dmitrij Riskevics 33 éves volt.

A mentőbúvároknak három órába telt, míg megtalálták a sportoló holttestét. Az esetet még vizsgálják, Matt Smith, a nemzetközi szövetség vezetője a rendőrségi nyomozás lezártával ígért bővebb tájékoztatást.

Kajak-kenu-vb - Kizárták a Kárász, Kozák párosthttp://www.life.hu/news/20190822-kajakkenuvb-kizartak-a-karasz-kozak-parost.htmlA csütörtöki előfutam után kizárták az 500 méteren címvédő Kárász Anna, Kozák Danuta kajakpárost a szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon, mert hajójuk könnyebbnek bizonyult a megengedettnél a mérlegelésnél. Így a magyar csapat ebben a számban nem tud tokiói kvótát szerezni a vb-n. News--Vízbe fulladt egy magyar férfi a kanári-szigeteki nyaralásánhttp://www.life.hu/news/20190822-vizbe-fulladt-egy-magyar-ferfi-a-kanariszigeteki-nyaralasan.htmlAzt hitte, álomnyaralását tölti a Kanári-szigeteken, amikor megcsúszott az algás sziklán, és a mélybe zuhant. NewsOrigoHalálos baleset történt Enyingenhttp://www.life.hu/news/20190822-halalos-baleset-tortent-enyingen.htmlEgy kamion és egy kisbusz ütközött össze Enyingen: az egyik sofőr az életét vesztette. News--Megtalálták a Tátrában eltűnt két barlangász felszereléséthttp://www.life.hu/news/20190820-megtalaltak-a-tatraban-eltunt-ket-barlangasz-felszereleset.htmlMegtalálták a Tátrában a hétvégén eltűnt két barlangász felszerelését kedden, de továbbra sem kaptak életjelet tőlük. NewsOrigoHalálos késelés egy LGT-s koncerten, többgyermekes férfi az áldozathttp://www.life.hu/news/20190821-halalos-keseles-egy-lgts-koncerten-tobbgyermekes-ferfi-az-aldozat.htmlÉpp az LGT együttes két tagjából és más neves zenészekből álló, Zenevonat nevű formáció koncertezett Polgáron, amikor a nézőtéren megöltek egy férfit. Halálának a gyermekei is szemtanúi voltak, a színpadon játszó zenészek azonban semmit sem vettek észre. NewsOrigoIzland hivatalosan bejelentette az első gleccser haláláthttp://www.life.hu/news/20190819-izland-hivatalosan-bejelentette-az-elso-gleccser-halalat.htmlIzland hivatalosan bejelentette, hogy az országban most először "meghalt" egy gleccser, a vasárnapi szertartáson részt vett Katrín Jakobsdóttir miniszterelnök is. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.