Hajléktalanként éli az életét az egykori világklasszis kosárlabdázó, Delonte West

hajléktalan Delonte West NBA
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori NBA-s kosárlabdázó, Delonte West hajléktalanként éli az életét.

A világ legjobbjai között játszott Delonte West kosárlabdázó, aki rövid pályafutása alatt 19 millió dollárt kosarazott össze. Nem tudni, mi történhetett vele, de hosszabb ideje az utcán él az egykori sztár. Több fotó is kering róla az interneten.

2008 és 2010 között élte pályájának csúcsát a játékos, ám a botrányok mindig szorosan kísérték pályafutását. Bipoláris zavarral és depresszióval is kezelték, ám ezt mindig is tagadta – írta meg a talkbasket.net.

Januárra halasztották Harvey Weinstein tárgyalását újabb vádpontok miatthttp://www.life.hu/news/20190827-januarra-halasztottak-harvey-weinstein-targyalasat-ujabb-vadpontok-miatt.htmlÚjabb vádpontok miatt az illetékes New York-i bíróság január 6-ra halasztotta a szexuális erőszakkal és zaklatással vádolt Harvey Weinstein két hét múlva esedékes bírósági tárgyalását.News--Hajós szakértők állítják, hazudott a Viking Sigyn ukrán kapitányahttp://www.life.hu/news/20190827-hajos-szakertok-allitjak-hazudott-a-viking-sigyn-ukran-kapitanya.htmlKiderült, mi áll a Viking Sigyn ukrán kapitányának vallomásában. Szakértők szerint Jurij C. nem mondott igazat. News--Beismerte tettét a nyíregyházi kettős emberöléssel gyanúsított férfihttp://www.life.hu/news/20190827-beismerte-tettet-a-nyiregyhazi-kettos-emberolessel-gyanusitott-ferfi.htmlBeismerő vallomást tett a rendőrségen az a 42 éves nyíregyházi férfi, aki hétfőn lelőtt két embert a nyírségi megyeszékhelyen – közölte a rendőrség honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság kedden. News--Nyíregyházi kettős gyilkosság: egy szomszéd végignézte, mi történthttp://www.life.hu/news/20190827-egy-szomszed-vegignezte-a-nyiregyhazi-kettos-gyilkossagot-ez-tortent.htmlFényes nappal ölte meg áldozatait, egy apát és egy fiút a gyilkos tegnap Nyíregyházán. A Blikk úgy tudja, először a fiúval végzett. News--Németh Lajos elárulta, meddig tart az idei nyárhttp://www.life.hu/news/20190826-nemeth-lajos-elarulta-meddig-tart-az-idei-nyar.htmlA nyárnak hamarosan vége, de a kánikula még marad – árulta el Németh Lajos meteorológus. NewsOrigoA templomból kilépve ért halálos autóbaleset egy ifjú amerikai házaspárthttp://www.life.hu/news/20190826-a-templombol-kilepve-ert-halalos-autobaleset-egy-ifju-amerikai-hazaspart.htmlSzörnyű tragédia rázta meg Texast: az esküvő után szenvedett halálos autóbalesetet egy pár. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.