Gyász: 35 éves korában váratlanul elhunyt Colin Clark labdarúgó

Forrás: Shutterstock -
válogatott Colin Clark labdarúgó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívrohamban elhunyt az LA Galaxy, a Houston Dynamo és a Colorado korábbi játékosa, Colin Clark.

A labdarúgó 2013-ban vonult vissza az LA Galaxyból. Az amerikai válogatottban egyszer léphetett pályára, Haiti ellen. Halálhírét egykori csapata közölte a Twitteren.



Gyönyörű nővé érett Patai Anna – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190828-gyonyoru-nove-erett-patai-anna.html20 éves gyönyörű nővé érett a Megasztár egykori felfedezettje, Patai Anna. TV + Sztárok--Sikeres pornósztár lett a nőből, aki korábban a gyógyszeriparban dolgozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190828-sikeres-pornosztar-lett-a-nobol-aki-korabban-a-gyogyszeriparban-dolgozott.htmlKét óra alatt közel 350 ezer forintot keres az az amerikai nő, aki a gyógyszeripari munkáját cserélte pornózásra. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Janicsák Veca nagyon kiakadt Demcsák Zsuzsárahttp://www.life.hu/sztarok/20190828-janicsak-veca-nagyon-kiakadt-demcsak-zsuzsara.htmlJanicsák Veca kiakadt Demcsák Zsuzsára, amiért a tévés nem köszönt neki vissza az Ázsia Expressz egyik játéka során. TV + SztárokOrigoRubint Réka elárulta, soha nem érdekelték az anyagiakhttp://www.life.hu/sztarok/20190828-rubint-reka-elarulta-soha-nem-erdekeltek-az-anyagiak.htmlTúl költségesek Rubint Réka alakreformtáborai: ezzel vádolják a fitneszladyt. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Janicsák Vecáék az első napon nem ettek semmithttp://www.life.hu/sztarok/20190828-azsia-expressz-2-janicsak-vecaek-az-elso-napon-nem-ettek-semmit.htmlJanicsák Veca és férje, Ladányi Jancsó Ádám együtt szerepeltek az Ázsia Expresszben. Srí Lankán interjúztunk velük: a megpróbáltatásokról és a realitybe való beilleszkedésükről meséltek. Íme, Vecáék kalandjai. TV + SztárokOrigoSúlyos betegsége után lemezt ad ki Fekete Jenő blueszenészhttp://www.life.hu/sztarok/20190828-sulyos-betegsege-utan-lemezt-ad-ki-fekete-jeno-blueszenesz.htmlBemutatja első szólólemezét Fekete Jenő bluesgitáros, aki néhány hónapja kapott tüdőembóliát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.