Annie (Quvenzhané Wallis) árva, és élvezi. Nem mintha bármi vicces lenne az árvaházi mindennapokban: a gonosz főnéni (Cameron Diaz) legalább is mindent elkövet, hogy megkeserítse védtelen neveltjei életét. 

De a kislányok hada – és leginkább a cserfes, mókás, ötletekből kifogyhatatlan címszereplő – szerencsére mindig okosabb, gyorsabb, ravaszabb nála. A nevelőnő és az árvák közti háborúskodás talán sosem érne véget, ha Mr. Stacks (Jamie Foxx), a milliomos iparmágnás nem indulna a polgármester-választáson. Kampánya részeként kiválaszt egy árvát, magához veszi, és ha újságírót vagy fotóst lát a közelben azonnal igyekszik jó apaként viselkedni.Annie persze az új környezetében sem nyughat: igazságérzete és humorérzéke alaposan felforgatja az egyszerű pénzember mindennapjait – és olyan érzéseket kelt életre benne, amelyekről nem is tudta, hogy léteznek.

A legendás Broadway-musicalt Az ördög Pradát visel írója változtatta 21. századi, izgalmas, játékos történetté.


Ha tetszett az előzetes, és érdekel a film, játssz velünk, és nyerd meg a 50 db páros belépő egyikét!

Vetítés időpontja, helyszíne: 2015. január 21. szerda, Cinema City West End, 18 óra,

Nem kell mást tenned, mint helyesen válaszolni az alábbi három kérdésre, és elküldeni a megfejtést a nyeremeny@life.hu címre január 19-én, 18:00-ig!

A levél tárgya Annie legyen!

KÉRDÉSEK

1. Az Annie-ban Jamie Foxx üzletembert alakít, aki a Nagy Alma polgármestere szeretne lenni. Vagyis mit akar?

a) New York polgármestere lenne
b) Chicago polgármestere lenne
c) A Macintosh elnöke lenne

2. Jamie Foxx és Cameron Diaz mellett Rose Byrne is az Annie fontos szereplője. Ő a pályája elején annak köszönhette a sikerét, hogy nagyon hasonlított Natalie Portmanre. Ez melyik filmben volt fontos?

a) Leon, a profi
b) Star Wars II. rész – A klónok támadása
c) V mint vérbosszú

3. Az Annie rendezője készítette azt a pikáns romantikus vígjátékot is, melyben Justin Timberlake és Mila Kunis megpróbál nem egymásba szeretni, miközben minden éjszakájukat együtt töltik. Mi volt a film címe?

a) Barátság extrákkal
b) Szexvideó
c) Jupiter felemelkedése

Sok sikert kívánunk!

 

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT

1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik az Origo Zrt. (1067 Budapest, Dob utca 76., cégjegyzékszáma: 01-10-044389) által üzemeltetett www.life.hu weboldalon megjelenő "Annie" nyereményjátékra ("Nyereményjáték"), amelynek szervezője az Origo Zrt. (a továbbiakban: "Szervező").

 2. A játékban való részvételhez az alábbi kérdésre kell helyesen válaszolni, és a megfejtést az nyeremeny@life.hu e-mail címre elküldeni. A Nyereményjáték 2015.január 16-tól január 19-ig tart. A kérdésre e-mailben választ küldő személy ("Játékos") az e-mail küldésével magára nézve kötelezőnek ismeri el a Nyereményjáték Szabályzatot. A Nyereményjáték időtartamán kívül küldött megfejtés elküldője a Nyereményjátékban nem vesz részt.

 A nyereményjáték kérdései az alábbi:

A levél tárgya Annie legyen!

1. Az Annie-ban Jamie Foxx üzletembert alakít, aki a Nagy Alma polgármestere szeretne lenni. Vagyis mit akar?

a) New York polgármestere lenne
b) Chicago polgármestere lenne
c) A Macintosh elnöke lenne

2. Jamie Foxx és Cameron Diaz mellett Rose Byrne is az Annie fontos szereplője. Ő a pályája elején annak köszönhette a sikerét, hogy nagyon hasonlított Natalie Portmanre. Ez melyik filmben volt fontos?

a) Leon, a profi
b) Star Wars II. rész – A klónok támadása
c) V mint vérbosszú

3. Az Annie rendezője készítette azt a pikáns romantikus vígjátékot is, melyben Justin Timberlake és Mila Kunis megpróbál nem egymásba szeretni, miközben minden éjszakájukat együtt töltik. Mi volt a film címe?

a) Barátság extrákkal
b) Szexvideó
c) Jupiter felemelkedése

3. A Nyereményjáték nyereménye: 50 darab páros belépőjegy.

 4. A Nyereményjátékban részt vehet minden internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel, valamint magyarországi mobilhívószámmal rendelkezik. A Nyereményjátékban nem vehetnek részt az alábbi személyek:

- a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.)

 5. A Szervező a nyereményt a megfelelő választ elküldő Játékosok között sorsolja. A nyeremény készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átváltható. A nyereménnyel kapcsolatos adó fizetési kötelezettségnek a Szervező hatályos jogszabályoknak megfelelően eleget tesz.

6. A Szervező a nyeremény darabszámának megfelelő számú nyertest sorsol. A nyerteseken túl továbbá a nyeremény darabszámával megegyező számú további pótnyertes kerül kisorsolásra, akik kisorsolásuk sorrendjében lépnek a nyertes helyébe, amennyiben a nyertes 2 napon belül nem elérhető illetve nem értesíthető, vagy bármely más okból, pl. jelen Nyereményjáték Szabályzat megsértése miatt nem jogosult a nyeremény átvételére. A pótnyertesre a nyertesre irányadó szabályok vonatkoznak, amennyiben a nyertes helyébe lép. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.).

7. A nyertest a Szervező ügyfélszolgálatának munkatársai e-mailben értesítik. Az értesítés során a nyertes a beazonosíthatóság illetve a nyeremény átvétele érdekében a következő adatait köteles megadni, ellenkező esetben a Szervező a nyereményt nem tudja átadni: név, lakcím, személyi igazolvány szám.

 8. A Nyeremény Felajánló a nyereményt a nyertessel egyeztetett időpontban és helyszínen adja át. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy nevét a Szervező a www.life.hu weboldalon közölje, mint a Nyereményjáték nyertesét.

 9. A Játékos a Nyereményjátékban való részvétellel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy:

- megadott adatai (név, e-mail cím, mobilszám, illetve a nyertes esetén lakcím és személyi igazolvány szám is) a Szervező, mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a Nyereményjátékban való részvétel, a nyeremények kisorsolása, a nyertes értesítése és a reklamációk kezelése céljából;
- amennyiben nyertes, úgy a név, lakcím és telefonszám adatait a nyeremény kézbesítése, az ezzel kapcsolatos ügyintézés és számviteli kötelezettségek teljesítése érdekében a Szervező kezelje, illetve átadja a Nyeremény Felajánlónak illetve a Magyar Posta Zrt.-nek (1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.).
A Játékos személyes adatainak kezelésére egyebekben a Szervező adatkezelési szabályzata irányadó, amely itt elérhető.

10. A helytelen válasz megadásáért, név, értesítési vagy szállítási cím helytelen vagy pontatlan megadásáért, értesítési vagy szállítási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A Játékos az általa tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maga viseli. Az adatok helytállóságát a Nyereményjátékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékost terheli. A Szervező a nyeremény hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Nyereményjátékban való részvétellel összefüggésben, továbbá a Nyereményjáték vagy annak lebonyolítása esetleges hibáiból, hiányosságaiból eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Nyereményjáték időtartama alatt a Nyereményjáték, illetve az azt tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.

 11. Szervező a Nyereményjátékkal kapcsolatos panaszok kezelésére ügyfélszolgálatot működtet, amelynek elérhetőségei:

telefonszám: (06-1) 462 1310
e-mail cím: info@life.hu