Eladják Michael Jackson mesebirodalmát

halál Michael Jackson hitel Kalifornia birtok cég millió adósság ingatlanpiac Neverland Ranch eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
100 millió dollárért hirdették meg az elhunyt popsztár Neverland nevet viselő, világhírű birtokát.

Halála után most először hirdették meg Michael Jackson Pán Péter története után Neverlandre elkeresztelt, kaliforniai birtokát.

Így festett a birtok 2003-ban Forrás: AFP/Frazer Harrison

A cég, amely felvásárolta, felújította és magára vállalta az ingatlan után maradt hitel összegét, majd összesen 100 millió dollárért, vagyis megközelítőleg 28 milliárd forintért dobta piacra a néhai világhírű popzenész több mint ezer hektáron elterülő, egykori otthonát - adta hírül a Wall Street Journal.

Felsorolni is nehéz, mi minden jár a birtok leendő tulajdonosának, aki képes kifizetni érte ezt a csillagászati összeget: a 6 hálószobás házhoz tartozik ugyanis egy 50 férőhelyes mozi és színház, két vendégház (egy 4 és egy 2 hálószobás), és bár a vidámparkot és az állatkertet eltávolították, az úszómedence a pihenőszobával, a kosárlabda- és teniszpálya, valamint egy grillező sarok megmaradtak.

Michael Jackson 1988-ban vásárolta meg Neverlandet 19,5 millió dollárért, ám miután 2005-ben elterjedtek olyan híresztelések, hogy az énekes itt molesztálta kiskorú áldozatait, már nem sokat tartózkodott a birtokon. Halála után sokáig bizonytalan volt Neverland sorsra. Végül a nagyjából 20 millió dolláros adósság kifizetése után a Colony Capital LLC vette meg 2008-ban.

Újabb titok látott napvilágot Michael Jacksonrólhttp://www.life.hu/news/20150401-michael-jackson-enekesrol-ujabb-titok-derult-ki-russel-crowet-hivogatta-telefonon.htmlDöbbenetes titokra derült fény a napokban a halott popsztárról: Russel Crowe egy interjúban mesélt arról, hogy Michael Jackson évekig telefonbetyárkodott vele, hotelekben hívogatta őt. Pedig személyesen soha nem találkoztak.NewsAFPMilliárdokkal hallgattatta el áldozatait a gyermekmolesztáló Michael Jackson?http://www.life.hu/news/20150407-michael-jackson-milliardokkal-hallgattatta-el-aldozatait-akiket-fiatal-korukban-molesztalt.htmlTovább folytatódik a világhírű popsztár ügye: a Page Six szerint összesen 200 millió dollár „hallgatási díjat" fizetett a világsztár azoknak a gyerekeknek és családjuknak, akiket állítólag szexuálisan zaklatott.News--Ugyanaz a gyógyszer végzett Joan Riversszel, mint Michael Jacksonnal?http://www.life.hu/drlife/20140905-joan-riversszel-ugyanazt-az-erzestelenito-gyogyszer-vegzett-mint-michael-jacksonnal.htmlVizsgálatot indított a New York Állami Egészségügyi Minisztérium a klinika ellen, ahol a csípős nyelvéről híres komikust, Joan Riverst kezelték.Dr. Life--"22 éve hallgatok" - Michael Jacksont ismét molesztálással vádoljákhttp://www.life.hu/drlife/20150405-michael-jacksont-molesztalassal-vadolja-ket-felnott-ferfi-azt-allitjak-mikor-gyerekek-voltak-a.htmlMichael Jackson többször keveredett már gyanúba gyermekmolesztálás kapcsán. Most, halála után ismét ezzel vádolják - előkerült két áldozatDr. Life--Vagány fotókon meztelenkedik Rosie Huntington-Whiteleyhttp://www.life.hu/trend/20150529-rosie-huntington-whiteley-gyonyoru-fotokon-meztelenkedik-a-francia-lui-magazinban.htmlA szuperszexi modell teljesen meztelenre vetkőzött egy magazin kedvéért – ráadásul nagyon dögös fotók készültek róla.Trend--Sztárok, akik az elmúlt pár évben Neville Longbottomingoltakhttp://www.life.hu/intim/20150528-neville-longbottoming-vagyis-amikor-bena-pasik-jo-pasik-lesznek-peldaul-matthew-lewis.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a Harry Potter filmek egykori Neville Longbottomja bizony igencsak szemrevaló pasivá érett az évek folyamán. Dögös, alsónacis képeket villantott, kockahassal, borostával, szőrrel, úgy, ahogy azt kell. Nem csoda hát, hogy felrobbant tőle az internet és azóta is lángol.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.