Köszöntünk a jövőben - A high tech lakberendezés alapjai

enteriőr otthon high tech stílus futurisztikus lakberendezés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Izgalmas, néha-néha megdöbbentő, sőt egyesek szerint rideg és személytelen - ilyen a high tech lakberendezés, az ízig-vérig 21. századi stílus. Olvass tovább, és megtudhatod, hogyan bújtathatod otthonodat ultramodern high tech köntösbe.

Bábeli zűrzavar a lakberendezésben - Az eklektikus stílus

Jó ízléssel vagy megáldva, imádod a különböző korokat és lakberendezési irányzatokat, és otthonodba, ha lehetne, az összeset egyszerre sűrítenéd be? Akkor az eklektika a te stílusod! Na jó, az eklektika azért nem csak arról szól, hogy különböző stílusú bútorokat és kiegészítőket dobálsz össze a szobában - ennél egy kicsit összetettebb a dolog. Az alábbiakban összeszedtük azokat a jellemzőket, amiket - ha úgy döntesz, hogy eklektikusan kívánod berendezni otthonod - mindenképpen érdemes figyelembe venned.

  • A hight tech lényege, hogy az otthon hangulata minél távolabb kerüljön az emberi érzelmektől, a halandóságtól, ezt pedig a felhasznált anyagokkal lehet elérni: gyakori a fém, beton, üveg és a bőr használata.
  • A bútorok igen változatosak: lehetnek nagyon éles, szögletesek vonalvezetésűek, de erre a stílusra a nagyon íves, kerekded formák is jellemzőek.
  • A színekben éppúgy hangsúlyos a fekete és fehér színek használata, mint az élénk hívalkodó színeké.
  • Ez a stílus megkívánja a legújabb szórakoztató elektronikai és háztartási berendezéseket, melyek minden helyiségben központi helyet kapnak.

Kedvet kaptál egy kis futurisztikus kalandozáshoz? Lapozgasd végig képeinket, és inspirálódj bátran!

/1509/K_sz_201592219180

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.