Egy szín, ami mindent visz - Megjósoljuk 2016 év színét

fashion week otthon pantone szín lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a Pantone Intézet még nem hirdette ki a 2016-os év színét, a tengerentúli szakértők már most is elkezdték a kombinálást, latolgatást a jövő évi trendekkel kapcsolatban. Kíváncsian várjuk, vajon mennyire jön majd be az alábbi előrejelzés!

Rózsakvarc

Van, aki szerint ez a bájos rózsaszín árnyalat lesz a jövő évi befutó. A rózsakvarc egy tipikusan nőies szín, tökéletes kontrasztja a tavaly megválasztott, szeszélyes marsalának.

Forrás: elledecor.com

Ha ezt az ártatlan színt egy kis mély fűzölddel párosítod, könnyen érhetsz el retró hatást, terrakotta tónusokkal kiegészítve viszont tökéletes vidéki hangulatot teremthetsz vele. Ha viszont maradni szeretnél a bájos, nőies vonalnál, mindenképpen a fehér árnyalataival kombináld.

Egyes pletykák szerint az legesélyesebb árnyalat a 2016-os év színe titulusára, az úgynevezett mély pávakék. Ez a különlegesen vibráló tónus egyébként tökéletesen kiegészíti a 2015-ös marsala színt.

Lilásszürke

Ahogy már korábban is megírtuk, a Pantone Intézet előrejelzése szerint 2016 tavaszának egyik legtrendibb színe ez a különleges, lila-szürke kavalkád lesz. A lilásszürke látványos, ámde mégsem hivalkodó árnyalatát tavasszal használd bátran a barack és menta színek kombinációjaként, ősszel pedig párosítsd mély naranccsal.

Forrás: elledecor.com

Derűs kék

2008-ban volt utoljára kék árnyalat kikiáltva az év színének - akkor a misztikus íriszkéket választották meg - nem csodálkoznánk hát, ha végre újra egy hűs kék árnyalat győzedelmeskedne. Ez a nem mindennapi kék a kis meténg virágának ragyogó tónusait és a kék hortenzia színeit egyszerre idézi fel. Bátran használhatod elegánsabb, vagy akár a country stílus kiegészítőjeként.

Forrás: elledecor.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.