luxuslakás Hamptons Christie Brinkley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modellnek igen jó ízlése van: Hamptons-i luxusháza egyszerűen meseszép.

A 62 éves modell imádja maga készíteni a dekorációit, szeret otthon barkácsolni, és nagyon szívesen szépítgeti a házát. Christie nemrég a People magazinnak megmutatta, hol is él, ám szupermodern holmik és irdatlan luxus helyett egészen más dolgok várták a lap munkatársait a lakásban.

Christie Brinkley Forrás: Instagram/Christie Brinkley

"Én magam készítettem ezt a kandallót, ezek a kövek innen a partról vannak. Ez egy nagyon öreg ház, még a Gardiner család építette 1891-ben. Hozzám hasonlóan ők is imádták a kagylókat, a sziklákat, ezért is álmodta meg Mrs. Garnier a kandallót a nappaliba. Amikor az enyém lett ház, és felújítottam, én inkább a konyhába szerettem volna a kandallót" - mesélte a mai napig csúcsformában lévő anyuka.

A ház telis tele van személyes holmikkal, gyerekrajzokkal, de van egy Christie-ről készült portré, amit kedvese, John Mellencamp készített. A lakásban van még egy egyszarvút megformázó szobor is, Christie szerint ugyanis minden házba kell, hogy legyen egy egyszarvú. Naná...

/1607/Less_20167894326

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.