A hollywoodi sztárpár luxuskéglijébe költözik Kendall Jenner

Forrás: Northfoto -
Emily Blunt Kendall Jenner John Krasinski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emily Blunt és John Krasinski nemrég eladta a házát, a vevő pedig Kendall Jenner. 

A Kardashian-Jenner klán tagjai nem panaszkodhatnak, ha luxusról van szó. Kylie Jenner még csak 18 éves, de már vehetett magának egy 4 millió dolláros álomházat. Kendall pedig nemrég cserélte le az egymillió dollárt érő házát egy sokkal hatalmasabbra és lényegesen drágábbra.

Kendall Jenner Forrás: Picture-Alliance/AFP/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

A Nyugat-Hollywoodra néző házban 6 hálószoba, 5 fürdőszoba, edzőterem, gourmet konyha és egy hatalmas medence található, a kilátás pedig csodaszép. Emily és John azért adták el az ingatlant, mert az ország keleti partján szeretnék felnevelni gyermekeiket.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto
Kiderült: ezek a legrondább színek a lakberendezésbenhttp://www.life.hu/otthon/20160713-kiderult-ezek-a-legrondabb-szinek-a-lakberendezesben.htmlTudjuk jól, ízlések és pofonok. Mindenkinek vannak kedvenc színei, és vannak természetesen olyan árnyalatok is, amelyek láttán a hideg futkos az ember hátán. Az ember szubjektív véleménye mellett azonban kutatások is vannak, amelyek megállapítják, mely színeket nevezhetünk rondának avagy szépnek. Otthon--Öt jel, hogy otthonodban nem vagy egyedül - A kísértetjárta házak ismérveihttp://www.life.hu/otthon/20160711-ot-jel-hogy-otthonodban-szellemek-kisertenek.htmlFurcsa zajokat hallasz? Megmagyarázhatatlan villanásokat látsz? Sokan tapasztalnak az otthonukban furcsa jelenségeket. Valaki legyint ezekre, más túlvilági üzenetként tekint rájuk. Te melyik csoportba tartozol? Otthon--Így készíthetsz romantikus nyári ajtódíszt http://www.life.hu/otthon/20160711-molnar-gina-a-ginappi-a-muhely-vloggere-nyari-ajtodiszt-keszit.htmlEddig azt gondoltad, hogy az ajtódíszeknek csak karácsonykor vagy esetleg húsvétkor van szezonjuk? Nagyon tévedsz! Molnár Gina, a Ginappi, a műhely vloggere most megmutatja, milyen kreatív nyári kopogtatót készíthetsz gyorsan és könnyedén. Otthon--Ilyen luxuskörülmények között pihen Dzsudzsák Balázshttp://www.life.hu/otthon/20160711-ilyen-luxuskorulmenyek-kozott-pihen-dzsudzsak-balazs-siofoki-nyaralojaban.htmlSiófoki nyaralójában tölti idejét a focista, de nem ám labda nélkül. Teqballozás közben posztolt fotót a játékos. Otthon--Sziklába vájt ház Libanonban - varázslatos otthonhttp://www.life.hu/otthon/20160711-sziklaba-vajt-haz-libanonban-gyonyoru-kepek.htmlVírusként járta be az internetet egy sziklába vájt ház építési terve, a vázlatokból pedig hamarosan valóság lesz. Otthon--Elhagyott tengeri erődből hippi hercegség - Sealand, az illegitim miniállamhttp://www.life.hu/otthon/20160705-maunsell-fele-elhagyott-tengeri-erodok.htmlA Maunsell-féle tengeri erődöket a második világháborúban építették Nagy-Britannia védelmére. A háború befejeztével az erődök többsége teljesen elhagyatottá vált, kivétel az U1 Rough Sands nevűt, amelyen egy hippi megszálló létrehozta saját tengeri miniállamát. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.