Milliókat költ új otthonára Bereczki Zoltán

Fotó: Mudra László - Origo -
Bereczki Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Építkezésbe fogott Bereczki Zoltán. A színész maga álmodta meg új otthonát, és azt is elmondta, melyik helyiség kapja majd a főszerepet.

"Szeretném, ha a konyha egyben lenne a nappalival és az étkezővel, hogy ne egy külön kis helyiségben készüljenek az ételek, hanem akár a baráti összejöveteleknek is a középpontjában lehessen a főzés. Az már biztos, hogy egy nagy konyhasziget uralja majd ezt a részét a háznak. Mivel a technika megszállottja vagyok, ezért az is biztos, hogy szinte minden gépesítve lesz. Sőt nagyon sok mindent a telefonomról tudok majd vezérelni" - idézi szavait a Ripost.

Bereczki Zoltán Fotó: Mudra László - Origo

"Ha közel akarok kerülni önmagamhoz, elég, ha kint a fák között eltölthetek pár órát " - indul a Revolúció Nyul Zsuzsival http://www.life.hu/otthon/20170228-revolucio-oko-magazin-az-ozone-networkon-interju-nyul-zsuzsival.htmlNem is gondolnád, hogy a hétköznapokban mennyi mindent megtehetnél azért, hogy csökkentsd háztartásod ökológiai lábnyomát. Bizony, a környezettudatosság egyáltalán nem luxus többé! Ha pedig ezentúl követed az Ozone Network legújabb műsorát, megtudhatod, mi mindent változtass a mindennapjaidban annak érdekében, hogy egy zöldebb, fenntarthatóbb életet élhess. Interjú a vasárnap startoló Revolúció című magazinműsor kreatív producerével, Nyul Zsuzsival. OtthonFotó: Mudra László - OrigoÖt film, amibe legszívesebben beköltöznénkhttp://www.life.hu/otthon/20170301-oscar-dijas-filmek-enteriorjei.htmlTúl vagyunk a 89. Oscar-díj átadón, ahol idén is megannyi remek alkotást díjaztak. Bár a gálának már vége, mi még maradunk egy kicsit az Oscar-díjas filmek bűvkörében. Vannak filmek, amiket nézve nem csak a színészeken ragad meg az ember szeme, hanem bizony a díszleten is. Otthon--A Dozier fiúiskola tragédiája - Egy valódi horrortörténethttp://www.life.hu/otthon/20170223-a-floridai-dozier-fiuiskola-tragediaja-es-maradvanyai.htmlA floridai Dozier fiúiskola 1900-ban nyitotta meg kapuit, és 2011-ben zárták be végleg. Az intézmény egészen 1966-ig szegregált volt, a déli szárnyban a fehér gyerekek, míg az északiban a fekete gyerekek laktak. Az északi szárnyhoz egy jelöletlen temető is tartozott, ahova az iskolában elhunyt fiúkat temették. Otthon--Pintér Tibornak új lakótársa vanhttp://www.life.hu/otthon/20170302-pinter-tibor-uj-lakotarsra-talalt.htmlPintér Tibor egy ideje ismét a szinglik táborát erősíti. Már az Édes életben sem látható együtt egykori szerelmével, Ács Beával. A sztár magányosan hajtja álomra a fejét, egyik este azonban váratlan látogató várta otthon egy fellépése után... OtthonOrigoErre a lenyűgöző luxusotthonra unt rá Selena Gomezhttp://www.life.hu/otthon/20170224-selena-gomez-arulja-texasi-luxusotthonat.htmlA texasi származású énekesnő, Selena Gomez múlt évben vásárolta ezt a lenyűgöző kúriát Fort Worth-ben, Texasban, annak érekében, hogy minél több időt tudjon eltölteni családjával és otthoni barátaival. Tavaly a színésznő azt nyilatkozta, hogy első látásra beleszeretett az ingatlanhoz tartozó privát moziterembe, így nem is volt kérdés, hogy megveszi-e. A szerelemből azonban úgy tűnik nem lett hosszú távú kapcsolat, Gomez ugyanis éppen megpróbál túladni az otthonon. Otthon--Otthonod színei a hangulatodra is befolyással vannakhttp://www.life.hu/otthon/20170220-igy-befolyasolja-a-hangulatodat-az-otthonod-szine.htmlMi alapján választod ki az otthonodban megjelenő színeket? A személyes ízlésed a döntő, netán inkább az aktuális trendeket követed? Itt az ideje, hogy számításba vedd a különböző színek pszichológiai hatásait is – a következőkben ebben segítünk. OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.