Bemutatták a 2017-es év álomkonyháját, amely merőben eltér a tavalyitól!

design konyha lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei álomteret, amelyet április 29-én mutattak be San Franciscóban, Jon de la Cruz tervezte. Az inspirációját két, nap mint nap használatos fűszer szolgáltatta. Az így kialakított tér nem csupán szemet gyönyörködtető, de igen praktikus is lett.

Az idei House Beautiful Év Konyhája „nyertesét", a San Franciscó-i designerkiállításon mutatták be. A Jonathan de la Cruz által tervezett konyha 58 négyzetméteres, lenyűgöző építészeti részletekkel, nyitott polcokkal, valamint gyönyörű új és régi anyagokkal hívogatja a látogatókat. Bizony, ha olyan szerencsés vagy, hogy eljutsz Kalifornia ezen városába, akkor te is körbejárhatod ezt a csodás konyhát május 29-ig.

A tervező a kialakítás során a funkcionalitásra összpontosított, ehhez pedig a főzés során szerzett tapasztalatait hívta segítségül. A helyiségben számos innovatív megjelenési ötlettel találkozunk, többek közt a főzés, a tárolás és az étkezők kialakítása terén.

A 2016-os Év Konyhája az eleganciát és a luxus érzését közvetítette, modern konyhai elemekkel vegyítve Forrás: housebeautiful.com

Az inspirációt a konyha alappillérei adták; a só és a bors.

Jon de la Cruz fekete, fehér és szürke palettából választotta a minden ízében modern elemeket, újraértelmezve így az időtlen konyhát egy gyönyörű, ugyanakkor praktikus térré.

Pillants be az év konyhájába:

/1705/Bemut201755121729

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.