Csepregi Éva megmutatta fényűző otthonát: videó

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
luxus otthon Csepregi Éva lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csepregi Éva már teljesen hozzászokott kisebb lakásához: minden megvan benne, amire szüksége lehet, ráadásul nagyon gyönyörű!

Csepregi Éva eladta hatalmas családi házát miután szakított korábbi párjával. Túl nagynak bizonyult egy személy számára az az otthon, így egy kisebb lakásba helyezte át székhelyét. Attól azonban, hogy a négyzetméterekben kevesebb az új lakás, Éva semmiben nem szenved hiányt, ráadásul gyönyörűen sikerült berendezni az otthont, ami olyan hatást kelt, mintha egy világsztár fényűző otthonába lépne be az ember, csak kicsiben.

Csepregi Éva megmutatta gyönyörű otthonát Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Nekem most az a periódus van az életemben, amikor nagyon jól esik egy kicsit magamban lenni" - mondta a TV2-nek Csepregi Éva, aki 15 év után maradt egyedül, de nem érzi magát magányosan és nem is szomorú, éppen ellenkezőleg. Az új szerelemről sem mondott le, hálószobáját úgy rendezte be, hogy bevonzzon egy kapcsolatot.

Az új hálószobába jöhet az új szerelem Forrás: TV2
Csepregi Éva jól érzi magát új otthonában Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.