Lehet, nem veszíti el házát az egykori neotonos Pál Éva

Forrás: TV2 -
ház hitel ingatlan Pál Éva Neoton Familia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fontos ítéletet hozott a közelmúltban az Európai Bíróság: perelhetnek a magyar devizahitelesek. Így felcsillant a remény Pál Éva, a Neoton egykori énekesnője számára is. 

Mint tudni lehet, Pál Éva svájci frankos hitele miatt került csapdába. Csepeli címére július elején érkezett végzés, miszerint még abban a hónapban elárverezik az otthonát, amennyiben nem egyenlíti ki a számlát.

"Eddig sikerült haladékot kérnem a banktól, de a luxemburgi döntésre már nagyon vártam, és tényleg jó hírt kaptunk mi, hitelesek. A bejelentés napján egész nap a híreket lestem, alig vártam, hogy a piacon végezzek a munkával" - nyilatkozta Éva a Blikknek.

Forrás: TV2

"Én is találkozom egy ügyvéddel, és megbeszéljük, ez pontosan mit jelent az én esetemben. Pozitív vagyok, ahogy eddig is, de nem veszek semmit készpénznek, amíg meg nem oldódik a problémám. Ki tudja, hogy döntenek a magyar bíróságok. Szóval továbbra is rettegek, hogy elvesztem a házat, de próbálok pozitív maradni, én mindent megteszek, hogy megtartsam" - tette hozzá.

Apró trükk, amivel kitisztíthatod a mosogatószivacsothttp://www.life.hu/otthon/20180929-apro-trukk-amivel-kitisztithatod-a-mosogatoszivacsot-szinte-uj-lesz.htmlBár a mosogatószivacs nem egy drága holmi, előfordul, hogy nincs elfogy az utolsó darab is, és nincs időnk vagy kedvünk leszaladni újat venni. Ilyenkor sincs azonban veszve semmi: a használt szivacs is könnyen újszerűvé varázsolható. OtthonFotó: Zirig Árpád - TáfelspiccTermészetes anyagokkal könnyedén kitisztítható az eldugult mosogató lefolyójahttp://www.life.hu/otthon/20180929-termeszetes-anyagokkal-konnyeden-kitisztithato-az-eldugult-mosogato-lefolyoja-tippek.htmlA mosogató lefolyója a legnagyobb elővigyázatosság elelnére is eldugulhat. Első körben azonban nem érdemes azonnal szétszedni vagy szerelőt hívni, ugyanis sok esetben könnyen megoldható házilag is a probléma. Otthon--Íme, Polgár Tündéék floridai luxusotthonahttp://www.life.hu/otthon/20180623-ime-polgar-tundeek-felesegek-luxuskivitelben-floridai-luxusotthona.htmlA Feleségek Luxuskivitelben egyik szereplője, Polgár Tünde az elmúlt tíz évben hol Floridában, hol Budapesten él, és ahogy sejteni lehet, sehol sem egy kis lakáskában húzza meg magát családjával. Otthon--Pártos Csillának mennie kell, Pécsi Ildikó eladja az ingatlanthttp://www.life.hu/otthon/20180609-partos-csillanak-mennie-kell-pecsi-ildiko-eladja-az-ingatlant.htmlPártos Csillának és fiának még idén nyáron ki kell költöznie a budai villából. Az is kiderült, mi a terve Pécsi Ildikónak az ingatlannal. Otthon--Titokban alakította át otthonukat Emiliohttp://www.life.hu/otthon/20180512-titokban-alakitotta-at-otthonukat-emilio-tina-sem-tudott-rola.htmlTina tudta nélkül a lehető legnagyobb titokban alakíttatta át otthonukat az Emilio família családfője. A látványtól még a szava is elállt a ház asszonyának. OtthonOrigoKipakolta Som Lajos lakását volt neje: kitálaltak a szomszédokhttp://www.life.hu/otthon/20171125-kipakolta-som-lajos-lakasat-volt-neje-kitalaltak-a-szomszedok.htmlHetvenéves korában, októberben hunyt el Som Lajos. A zenészlegendát a Farkasréti temetőben kísértek utolsó útjára. A szomszédokat megrázta Som halálhíre, most pedig attól rettegnek, ki költözik be a lakásába. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.