Vajna Timi a villából posztolt: így gyászolja Andyt

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
Vajna Timi havazás Andy Vajna Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi megérkezett Budapestre és immár elhunyt férje villájából posztolt a közösségi oldalára.

A gyászoló Vajna Timi újra aktív a közösségi oldalon. Mint arról már beszámoltunk, tegnap elhunyt férjéről, Andy Vajnáról posztolt fiatalkori felvételeket. Ezúttal immár a budapesti villából osztott meg néhány képet. Az egyik videót a teraszról készítette és jól látszik a havas udvar.

Szeretted a havazást. Nagyon hiányzol. Annyira nehéz most itt a házban nélküled” – írta.

Egy másik videón Timi egyik macskája látható összegömbölyödve: ő is hiányolja a gazdáját.

A videók Vajna Timi Instagram-oldalán tekinthetők meg.

Vajna Timi immár Budapesten van Forrás: Instagram/Vajna Timi
Szakadt bugyiban kapták le Jennifer Garnerthttp://www.life.hu/sztarok/20190123-szakadt-bugyiban-kaptak-le-jennifer-garnert.htmlJennifer Garner ezúttal is megvillantotta humoros oldalát a közösségi oldalon: még abból a kínos fotójából is képes volt viccet csinálni, amelyen jól látszik, hogy szakadt bugyit visel. TV + Sztárok--Michael Jackson állítólag kézjelekkel üzent, ha szexet akart (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190123-michael-jackson-allitolag-kezjelekkel-uzent-ha-szexet-akart.htmlMichael Jackson két új állítólagos áldozata vallott, egyikük elárulta, Jackson titkos kézjeleket tanított neki, hogy tudja, mikor akar szexet az énekes. TV + Sztárok--ValóVilág 9: VV Adri hatalmasat esett a villában – videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190123-valovilag-9-vv-adri-hatalmasat-esett-a-villaban.htmlVV Adri hozta a formáját: a visszatérése utáni bulin leesett egy székről. TV + SztárokOrigoVV Reni részegen bevallotta: azon gondolkozik, hogy feladja a játékothttp://www.life.hu/sztarok/20190123-vv-reni-reszegen-bevallotta-azon-gondolkozik-hogy-feladja-a-jatekot.htmlEgyre nagyobb a feszültség a ValóVilág 9 játékosainak körében. VV Adri párbajgyőzelmének buliján ittasan arról vallott Reni, hogy azon gondolkozik, feladja a játékot. TV + SztárokOrigoCinthya Dictator az elmúlt egy évéről nyilatkozott: kemény időszak volthttp://www.life.hu/sztarok/20190122-cinthya-dictator-az-elmult-egy-everol-nyilatkozott-kemeny-idoszak-volt.htmlCinthya Dictator az elmúlt egy évben nem sűrűn nyilatkozott, de most megtörte a csendet. Elárulta, kemény időszak van mögötte. TV + Sztárok--Vajna Timi búcsúposztja alatt mocskolódnak az emberekhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-vajna-timi-bucsuposztja-alatt-mocskolodnak-az-emberek.htmlAndy Vajna 74 évesen távozott az élők sorából, felesége, Vajna Timi közösségi oldalán csak egy nappal később reagált, megható poszttal köszönt el férjétől. Hiába a gyász, az emberek egy része semmi együttérzést nem mutat az özvegy felé, százával olvashatók a mocskolódó kommentek a poszt alatt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.